3 juniorskytter udtaget til EM på 10 meter

on January 19 | in AKTUELT, ESC, Pistolsektionen, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on 3 juniorskytter udtaget til EM på 10 meter

Efter 4. og sidste udtagelse, der blev afholdt i Gundsølille i weekenden, er 3 juniorskytter udtaget til EM på 10 meter. Det drejer sig om 1 pistol- og 2 riffelskytter.

De danske juniorer har gode erfaringer fra sidste års EM, hvor det blev til to individuelle og to holdfinaler samt hele tre medaljer.

Riffeljuniorlandstræner, Anni Bissø ser i år frem mod et mesterskab, med mange muligheder for skytterne:

– Vi har set et rigtigt fint niveau fra vores damejuniorskytter i år. Det er nogle unge skytter vi sender afsted til EM i år, og vi ser frem til at skytterne får endnu mere erfaring og læring fra et stort stævne, som de kan bruge fremadrettet, siger Anni Bissø.

– Michelle er i en konstant udvikling, som vi også har set til udtagelsesskydningerne. Hun skød et meget flot EM sidste år, hvor hun kom i finalen, og vi tror på, at hun kan bruge dette EM til at bygge videre på hendes høje niveau, fortæller Christina Borgen, Bruttogruppetræner for pistol.

Hos juniorerne er følgende atleter udtaget:

Emma Nørholm Koch, riffel, damejunior
Josefine Laursen, riffel, damejunior
Michelle Leth Wehage, pistol, damejunior

Seniorskytter til EM på 10m udtages tirsdag d. 21/1. (rettet)

EM på 10 meter afholdes i Wroclaw i Polen fra den 23. februar til 2. marts.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »