4 SKYTTER UDTAGET TIL WORLD CUP I BRASILIEN

on March 17 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on 4 SKYTTER UDTAGET TIL WORLD CUP I BRASILIEN

Dansk Skytte Union sender 4 skytter afsted til World Cup i Rio de Janeiro, Brasilien. Her skal de konkurrere mod nogen af verdens bedste skytter, i riffeldisciplinerne 10m luftriffel og 50m cal. 22. 
Skytterne er udtaget på baggrund af deres præsentationer ved årets første World Cup i Kairo, samt højt højt niveau ved vurderingskonkurrencer. 

Følgende skytter er udtaget:
– Christinna Herskind, 10m luftriffel individuelt + hold.
– Anna Skade Nielsen, 10m luftriffel individuelt + hold.
– Rikke Mæng Ibsen, 10m luftriffel individuelt + hold, samt 50m 3×20.
– Stephanie Grundsøe, 10m luftriffel samt 50m 3×20.

Sportschef Linda Andersson udtaler sig følgende:

“Vi har valgt at prioritere et damehold til World Cuppen i Rio, da de har vist en høj international niveau. Rikke og Anna har flere ganger præsteret høje resultater på vurderingsskydninger og internationale stævner, samt Christinna skød meget godt på World Cuppen i Cairo. Stephanie var egentlig udtaget til World cup i Kairo, men da Stephanies universitetshold i USA skulle skyde finale i NCAA, så var det ikke muligt for Stephanie at deltage der, så hun er derfor i stedet udtaget til Rio.”
Og tilføjer,
“Emma Koch er en meget lovende ung atlet, som også skød meget godt på World Cuppen i Cairo. Hun er udtaget til Junior-World Cup i Suhl, hvilket er en meget bedre plan for Emma at træne frem til og forberede sig på den bedste måde, for at gøre et godt resultat der, så derfor er hun ikke med til Brasilien. “

World Cuppen skydes fra d. 9 april frem til d. 19 april. 


 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »