6. plads til Frederik Larsen i New Delhi

on March 20 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on 6. plads til Frederik Larsen i New Delhi

Med sit bedste internationale resultat nogensinde sikrede Frederik Larsen sig en 6. plads i pistol 10 meter ved World Cuppen i New Delhi.

Han lagde rigtig flot ud i finalen, men et par tynde 9’ere og en enkelt 8’er sendte ham ned på 6. pladsen, da de første i finalen skulle elimineres. Den position holdt danskeren, indtil han måtte forlade sin første World Cup-finale som nr. 6.

Kvalifikationen var noget af en rutchebane at følge, og Frederik Larsen sikrede sig finalepladsen på de yderste marginaler. Han startede rigtig flot og stabilt ud og lå i de første tre serier til en finaleplads. Men en tung 4. serie på 92 sendte ham ned i rækkerne, og at nå blandt de otte bedste så meget svært ud. Men et vildt comeback i de to sidste serier sendte Frederik op på 8. pladsen – kun 2x foran nr. 9.

Frederik Larsen virkede dog en smule skuffet efter finalen:

– I dag var en oplevelse. Efter indledende var jeg skuffet – jeg rammer muren i 4. serie, og tingene fungerer ikke som jeg gerne vil. Men mod slut ændrer jeg taktik, og det medfører en god afslutning. I finalen kom jeg godt fra start med kontrol under omstændighederne. Jeg følger vores plan, men der bliver skudt høje resultater, og det rakte ikke til mere end til en 6. plads i dag, fortæller Frederik Larsen.

Frederiks resultater i kvalifikationen: 96 – 97 – 95 – 92 – 99 – 97 = 576

Alle resultater fra pistol 10 meter kan findes her.

Danske finaler på stribe

Frederik Larsens finale på pistol 10 meter er den tredje danske World Cup-finale ud af tre mulige i denne sæson. Den første stod Jesper Hansen for, da han vandt sølv i Kairo i slutningen af februar. Den anden blev sikret i går, fredag, da Rikke Mæng tog en finaleplads på riffel 10 meter.

Der er søndag mulighed for den fjerde på stribe, når Jesper Hansen og Mikkel Petersen skyder dag to af kvalifikationen i skeet. Også riffeldamerne er igen i aktion, når de skyder semifinale i holdkonkurrencen på 10 meter.

Program

Der er masser af dansk deltagelse ved World Cuppen i New Delhi de kommende dage. Programmet ser således ud:

21. marts
04.15 Riffel 10m dame Hold semifinale Rikke Mæng, Stine Nielsen, Anna Skade
04.30 Skeet herre Kvalifikation, dag 2 Jesper Hansen, Mikkel Petersen
06.45 Riffel 10m dame Hold, finale
12.30 Skeet herre Finale
23. marts
07.45 Riffel 50m herre Kvalifikation Steffen Olsen
24. marts
05.00 Riffel 50m herre Finale
06.45 Riffel 50m dame Kvalifikation Rikke Mæng, Stine Nielsen
11.00 Riffel 50m dame Finale
Pin It

related posts

Comments are closed.

« »