6 seniorskytter udtaget til EM på 10 meter

on January 22 | in AKTUELT, DIF, DSkyU, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE, Team Danmark | by | with Comments Off on 6 seniorskytter udtaget til EM på 10 meter

Efter 4. og sidste udtagelse, der blev afholdt i Gundsølille i weekenden, er herre- og dameholdet til EM på 10 meter udtaget. Det drejer sig om 1 pistol- og 5 riffelskytter.

Følgende seniorskytter er udtaget:

Anna Nielsen, riffel 10 m, dame
Rikke Ibsen, riffel 10 m, dame
Stine Nielsen, riffel 10 m, dame
Steffen Olsen, riffel 10 m, herre
Esben Jakobsen, riffel 10 m herre
Frederik Larsen, pistol 10 m herre

Anna Nielsen og Steffen Olsen, riffel 10 m mixed team
Rikke Ibsen og Esben Jakobsen riffel 10 m mixed team

Dameholdet udtages på et realistisk finaleniveau individuelt samt realistisk medaljechance i hold.
Anna Nielsen har skudt samtlige skydninger på finaleniveau
Rikke Ibsen har skudt to resultater til udtagelse samt et resultat på LF-OPENs første dag som er på finaleniveau og et resultat til udtagelsesskydning og et resultat til Gundsølilles første dag som er på top 15 niveau.
Stine Nielsen har skudt et resultat til udtagelsesskydning som er lige på finaleniveau, men hun har også skudt den danske rekord med 631,6 point, som blev skudt til LF-OPENs første dag.

Christinna Herskind og Stephanie Grundsøe er atleter som vi kigger på i fremtiden, som begge, har skudt et finaleresultat i udtagelsesperioden, men vi vælger at udtage Anna, Rikke og Stine da samtlige har skudt høje resultater i udtagelsesperioden, samt at de er de tre atleter som er de største kandidater til OL i Tokyo.

Steffen Olsen udtages på realistisk finaleniveau, da han skudt tre resultater på finaleniveau til udtagelsesskydninger.
Esben Jakobsen udtages på realistisk top 15 niveau, da han skudt et resultat på finaleniveau ved Gundsølilles første dag, samt har flere resultater lige under top 15 niveau og laver en satsning, som har givet en rigtig god udvikling i denne sæson.

Frederik Larsen udtages på realistisk finaleniveau da han har skudt tre resultater på finaleniveau i udtagelsesperioden. Et til en international konkurrence i Osijek, et til udtagelsesskydning samt et til LF-OPENs første dag.

Opdatering: Efterfølgende er også Nicklas Kildehøj udtaget på riffel. Læs mere her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »