9 SKYTTER UDTAGET TIL EUROPAMESTERSKABET I NORGE

on January 27 | in AKTUELT, Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on 9 SKYTTER UDTAGET TIL EUROPAMESTERSKABET I NORGE

Gundsølille Open var det sidste EM-vurderingsstævne, hvor skytterne havde mulighed for at vise sig frem.
Efterfølgende har sportschef Linda Andersson sammen med landstræner i riffel og pistol udtaget herrer og damer til EM. Elite- og talentudviklingsformand Anders Sode har sammen med sektionerne og juniorlandstrænerne udtaget juniorer til mesterskabet, som finder sted i Hamar, i Norge.

Danmark stiller med 5 juniorer til mesterskabet, 3 riffelskytter og 2 pistolskytter. 

Damejunior 10m riffel holdet består af:

  • Sara Alexis, Trehøje Skytteforening
  • Josefine Laursen,  Viborg Skytteforening
  • Emma N. Koch, Ballerup Skytteforening

Emma og Josefine udtages, som en realistisk top 8-15 niveau. Emma har skudt 625.6, samt 624.9 på vurderingsstævne og 626.7 til Gundsølille Opens første dag. Hun har også skudt 627.1 point og blev nr. 10 til World cup i Osijek og satser benhårdt, for en dag at blive bedst i verden. Josefine har skudt 625.2, samt 624.4 til vurderingsstævne, og 625.1 ved LF Opens første dag. Sara Alexis udtages som holdatlet. Hun har skudt 624.7 til vurderingsstævnet, samt 624.3 til Gundsølille Open og har en opadgående resultatkurve. 

Damejunior 10m pistol

  • Michelle Wehage, Nykøbing Sjælland Skytteforening

Michelle udtages ved et realistisk top 15 niveau. Hun har skudt 566 point og 563 point til vurderingsstævnet. Hun har også skudt 566 point ved LF Open og satser meget hårdt, for at blive en af verdens bedste.  

Herrejunior 10m pistol

  • Emil Strandgaard, Ballerup Skytteforening

Emil er blevet udtaget med henblik på, at han har realistisk chance, for at placere sig i top 15 ved EM på 10m luft pistol. Det er en samlet bedømmelse af vores 6 punkter, som vi har i vores udtagelsesregler, som ligger til grund for denne udtagelse. 

Danmark stiller med et damehold i disciplinen 10m luftriffel, og en enkelt herreskytte i 10m pistol.

Dameholdet består af:

  • Rikke Mæng Ibsen, Trehøje Skytteforening
  • Christinna Herskind,  Aalborg Skytteforening
  • Anna Skade Nielsen, Særslev Skytteforening


Rikke Ibsen og Anna Nielsen udtages, som en realistisk top 8-15 niveau. Rikke har skudt 628,2 ved vurderingsstævnet, samt 627,7 til Presidents Cup, og 628,1 ved LF Opens første dag. Anna har skudt 626,7 point til et af vurderingsstævnerne, samt 629.7 ved LF Opens første dag, og 627,2 ved Grand Prix i Slovenien. Christinna Herskind udtages som holdatlet. 3 gange har hun skudt over 625 point ved vurderingsstævnerne. Samtlige tre atleter satser benhårdt, for at blive bedst i verden. 

Herrer 10m pistol
Frederik Larsen, Skytteklubben DSB/AFS

Frederik udtages ved et realistisk top 15 niveau. Han har skudt 578 point ved en World Cup i Osijek, samt 576 til DM i Århus. Han satser benhårdt, for at blive bedst i verden.

Europamesterskabet starter d. 18. marts og løber frem til d. 28. marts. Mere information følger, når vi nærmer os mesterskabet. Dansk Skytte Union ønsker alle skytterne held og lykke, og vi glæder os til at de skal repræsentere Danmark ved EM 2022. 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »