Aalborg vinder DIF finalen.

on March 14 | in RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Aalborg vinder DIF finalen.

Så er årets DIF finale vel overstået, og resultaterne er lagt på hjemmesiden under dette LINK

Som det tidligere er beskrevet, har vi været lidt presset på weekender til at afvikle vores store stævner, så da det i søndags var eneste mulige afviklingsdag for DIF turneringen, var det med stor glæde, at ÅRK sprang til og meldte sig som arrangør. Stort tak til ÅRK for dette samt den helt igennem lækre frokost de sørgede for.

I år prøvede vi et nyt koncept, som indebar, at allerede nu har fundet næste års DIF hold samt at medalje kampene blev skudt efter ”team event reglerne” med først til 21 point. Begge dele faldt godt ud, så det er helt sikkert noget der skal bygges videre på, og måske så man også kan få passet nr 5 og 6 fra de indledende runder ind i finale stævnet.

Vi havde lidt udfordringer på første skydehold, da et ekstra åbent billede på computeren gjorde, at resultaterne ikke kom live ud. Da en løsning fremstod, kom alle resultater dog list forsinket frem på nettet, og der var ingen problemer med de efterfølgende skydehold. Hvorledes en live visning af ”team event kampene” kan gøres bedre så man direkte kan se stillinger på nettet har jeg ingen ide om, men riffelsektionen tager gerne imod gode ideer til dette. Som det ellers ses af resultaterne, var det dagen igennem meget tætte kampe, og endte ud i, at BPI mødte Aalborg om guld/sølv mens Viborg 1 mødte Særslev om bronzen. I den endelige kvalifikationskamp om at blive nr 8, og dermed deltage i næste års DIF turnering oplevede vi nok den mest intense kamp af alle på dagen mellem ÅRK og Ballerup, hvor afgørelsen først faldt på skud 59, og indebar at Ballerup vandt med 2-1 og dermed deltager i næste års DIF turnering.

Bronze kampen fik en klar vinder i Viborg 1 med 22-10, men ser man lidt nærmere på de enkelte skud, skulle der ikke være ændret ret meget før det var vendt.

Kampen om guld/sølv var til gengæld tæt hele vejen til slut, og stillingen skiftede hele tiden under vejs, og trods en føring til BPI på 19-15 kunne de ikke lukke kampen, så Aalborg kom indenom og med en super afslutning vandt de GULD med en 21-19 sejr over BPI

Sidst et stort tillykke til alle medaljetagere samt Ballerup med oprykningen. Desværre må vi sige farvel til ÅRK, men med et stort tak for afviklingen af årets finale, som forhåbentligt kan gentages næste år i Århus, og med ÅRK som part i en oprykning kamp.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »