Åbent for ansøgninger til juniorlandshold i pistol og riffel

on October 4 | in AKTUELT, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Åbent for ansøgninger til juniorlandshold i pistol og riffel

Der er nu mulighed for at ansøge om at blive en del af Dansk Skytte Unions juniorlandshold i riffelskydning og pistolskydning.

I begge discipliner søges der unge, talentfulde skytter i alderen 14-20 år, der har modet og viljen til at satse dedikeret på skydning og har et mål om at blive en del af eliten i Danmark.

Der kan søges dispensation for skytter, der er op til 24 år gamle og mangler yderligere træning for at nå eliteniveau. Dette vil dog kræve erfaring fra større, internationale stævner, før man kan komme i betragtning.

Der søges 8-10 deltagere til juniorlandsholdene i begge discipliner. Deltagelsen er på et års varighed. Der vil være fokus på de olympiske discipliner i form af 10 meter og 50 meter riffelskydning og 10 meter luftpistol.

Der skal bestås en fysisk test i forbindelse med optagelsen til juniorlandsholdene. Det kan du læse mere her for riffelskydning og her for pistolskydning. Du kan samme sted læse mere om kravene for optagelse på juniorlandsholdene.

Det koster 4.000 kroner at være en del af juniorlandsholdet, og der kan forekomme yderligere egenbetaling.

Hent ansøgningsblanketter her: Ansøgninger til riffel og ansøgninger til pistol

Ansøgninger sendes til:
Riffel: Kim Laurberg – kim_laurberg@hotmail.com – ansøgningsfrist 14. oktober 2018
Pistol: Michael K. Barnes – pistol.traener@gmail.com – ansøgningsfrist 22. oktober 2018

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »