DSkyU-logo

Ændring i UNSTY

on January 16 | in Flugtsektionen, Nyheder | by | with Comments Off on Ændring i UNSTY

Unionsstyrelsen har på et ekstraordinært møde besluttet at ændre følgende i bestyrelsen. Kuno Danielsen trækker sig som næstformand og posten bliver vakant indtil det kommende repræsentantskabsmøde i marts måned. UNSTY har vurderet , at det er ikke er nødvendigt at udpege en midlertidig næstformand med kun 2,5 måned til repræsentantskabsmødet. Skulle der blive behov for en næstformand, løses opgave af økonomileder sammen med et andet bestyrelsesmedlem.

Til den vakante formandspost i Flugtsektionen i Dansk Skytte Union og i UNSTY er udpeget Kuno Danielsen. Det var enighed om, at Kuno Danielsen er den rette person til løse opgaven med at få samlet et stærkt team, der kan videreføre de mange opgaver, der er forbundet med at have flugtskydning på programmet. Kuno sætter i samråd med UNSTY selv sit hold, der skal arbejde frem til marts 2016, hvor der på lige fod med de øvrige sektioner vil ske valg til alle poster i Flugtsektionen. At der først sker valg i 2016 er for at give sektionen arbejdsro. Flugtsektionen vil foruden formanden, består af en person for hver af de tre følgende kategorier. ISSF, FITASC, NSR/National. Til FITASC udvalget er der allerede fundet en person. Kent Jensen har anmodet om denne post og er godkendt af UNSTY. Hvert af de tre områder supplerer sig selv med det nødvendige antal personer, der skal til for at løse opgaverne.

Vi går en spændende tid i møde, og vil sikre at sportsskytterne igen bliver samlet. Har du mod på en opgave – så tøv ikke med at kontakte Kuno Danielsen på nordisktrap@sport.dk og vedlæg dit CV.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »