Ændringer i 10m DIF turneringen

on January 9 | in RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Ændringer i 10m DIF turneringen

Selvom 10m DIF turneringen er underlagt reglerne for professionel sport/idræt på højeste niveau, og det i sidste uge blev klarlagt af DIF, at alle atleter/skytter der skyder på et DIF hold også gerne må træne til dette (gælder også de juniorer der deltager), har vi i samarbejde med klubberne besluttet, at de sidste 2 runder af den indledende turnering vil blive afviklet som hjemmebane skydninger, og ikke som planlagt med fysiske møder rundt om i Danmark. Herved risikerer vi ikke at bære en evt. smitte rundt i landet.

For at give alle (nu også juniorerne) en mulighed for at træne op til turneringen, har vi besluttet, at 4. runde skubbes 14 dage til lørdag d. 30. januar. Herved er håbet også, at de høje smittetal for corona er faldet lidt. 5. runde vil som planlagt blive afviklet lørdag d. 6. februar. Her har Særslev tidligere haft et problem med deres baner, men ved det kun er deres egne 3 skytter der skal skyde der, håber vi det kan lade sig gøre.
Skydningerne vil så vidt muligt stadig kunne følges live, og start tidspunkterne de 2 dage vil som udgangspunkt være kl. 11:00 og 14:15 som normalt.

Herefter er det vores håb, at situationen har lagt sig lidt inden Finalen skal finde sted, så den forhåbentlig kan afvikles i Aarhus søndag d. 14. marts som planlagt.

På denne måde, er det håbet at vi trods alt kan få afviklet DIF turneringen så fair og sikker som muligt. Skulle regeringen træffe yderligere beslutninger for ”professionel idræt / idræt på højeste niveau” vender vi tilbage med en ny vurdering.

Med venlig hilsen

Peter Hansen
10 meter riffel
DIF turneringen

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »