Riffelskytte

Ændringer i procedure ved SKV-ansøgninger

on January 17 | in AKTUELT, Nyheder, SKV | by | with Comments Off on Ændringer i procedure ved SKV-ansøgninger

SKV er i disse dage ved at lægge sidste hånd på et nyt SKV-program. Opdateringen medfører ændringer i proceduren ved SKV-ansøgninger.

Ændringerne betyder bl.a.:

  • At der i det nye SKV-program vil være up-front betaling. Det betyder, at når SKV har modtaget en SKV-blanket, vil der efterfølgende blive sendt et betalingslink via mail til formanden – dette link vil være gyldigt i 14 dage. Først når der er betalt, vil der ske behandling i SKV. Efter de 14 dage bliver ansøgningen annulleret, og I skal starte forfra. Bemærk, at det bliver sendt som no-reply mail, hvilket betyder, at mailen ikke kan besvares.
  • At hvis der er fejl og/eller mangler i ansøgningen, returneres den til formanden. Modtages en ny og korrekt udfyldt ansøgning ikke inden 8 dage, annulleres behandlingen. Indbetalingen refunderes ikke, så ønskes der behandling af en annulleret SKV, starter processen forfra, og der sendes et nyt betalingslink, når ansøgningen er modtaget på ny.
  • At alle SKV-blanketter skal udfyldes på computer (underskrifter skal skrives i hånden, og vi opfordrer til, at formandens CPR-nr. påføres som det sidste, også i hånden (pga. persondatareglerne)). Herefter scannes ansøgningen til pdf-fil og sendes pr. mail. Hvis blanketterne ikke er udfyldt på computer, bliver de afvist, og behandlingen skal starte forfra.
  • At slettebreve, der ikke udløser et legitimationskort, fremover vil blive sendt til foreningen på mail.

Husk desuden at oplysningsskemaet altid skal vedlægges, når der søges om SKV2 til pistol/revolver, hvis (1) våbnet er større end kaliber 32, hvis (2) våbnet er kaliber 32, og det er skyttens 3. våben i kaliber 32 og derover, eller hvis (3) våbnet er 3. våben i gruppen 22/4,5 mm.

Overgangen fra det gamle til det nye SKV-program starter fra torsdag d. 17. januar. Det betyder, at SKV-kontorerne i både Brøndby og Vingsted er lukket til og med fredag d. 25. januar.

Læs mere om baggrunden for det nye SKV-system her.

SKV ser frem til, at det nye program sættes i søen, og vi håber på jeres forståelse for, at der i opstartsfasen kan være længere ekspeditionstid. Få svar på spørgsmål i denne FAQ.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »