Riffelskytte

Ændringer i procedure ved SKV-ansøgninger

on January 17 | in AKTUELT, Nyheder, SKV | by | with Comments Off on Ændringer i procedure ved SKV-ansøgninger

SKV er i disse dage ved at lægge sidste hånd på et nyt SKV-program. Opdateringen medfører ændringer i proceduren ved SKV-ansøgninger.

Ændringerne betyder bl.a.:

  • At der i det nye SKV-program vil være up-front betaling. Det betyder, at når SKV har modtaget en SKV-blanket, vil der efterfølgende blive sendt et betalingslink via mail til formanden – dette link vil være gyldigt i 14 dage. Først når der er betalt, vil der ske behandling i SKV. Efter de 14 dage bliver ansøgningen annulleret, og I skal starte forfra. Bemærk, at det bliver sendt som no-reply mail, hvilket betyder, at mailen ikke kan besvares.
  • At hvis der er fejl og/eller mangler i ansøgningen, returneres den til formanden. Modtages en ny og korrekt udfyldt ansøgning ikke inden 14 dage, annulleres behandlingen. Indbetalingen refunderes ikke, så ønskes der behandling af en annulleret SKV, starter processen forfra, og der sendes et nyt betalingslink, når ansøgningen er modtaget på ny.
  • At alle SKV-blanketter skal udfyldes på computer (underskrifter skal skrives i hånden, og vi opfordrer til, at formandens CPR-nr. påføres som det sidste, også i hånden (pga. persondatareglerne)). Herefter scannes ansøgningen til pdf-fil og sendes pr. mail. Hvis blanketterne ikke er udfyldt på computer, bliver de afvist, og behandlingen skal starte forfra.
  • At slettebreve, der ikke udløser et legitimationskort, fremover vil blive sendt til foreningen på mail.

Husk desuden at oplysningsskemaet altid skal vedlægges, når der søges om SKV2 til pistol/revolver, hvis (1) våbnet er større end kaliber 32, hvis (2) våbnet er kaliber 32, og det er skyttens 3. våben i kaliber 32 og derover, eller hvis (3) våbnet er 3. våben i gruppen 22/4,5 mm.

Overgangen fra det gamle til det nye SKV-program starter fra torsdag d. 17. januar. Det betyder, at SKV-kontorerne i både Brøndby og Vingsted er lukket til og med fredag d. 25. januar.

Læs mere om baggrunden for det nye SKV-system her.

SKV ser frem til, at det nye program sættes i søen, og vi håber på jeres forståelse for, at der i opstartsfasen kan være længere ekspeditionstid. Få svar på spørgsmål i denne FAQ.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »