Anders Sode stopper i Riffelsektion

on September 5 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER | by | with Comments Off on Anders Sode stopper i Riffelsektion

Anders Sode stopper i riffelsektion som 50m formand, når hans valgperiode slutter til marts 2020.

Anders Sode har følgende at sige om det:

“Jeg har i dag meddelt Kim [Laurberg fmd. på orlov] og Ib [Hansen, fungerende riffelsektionsformand], at jeg stopper i sektionen som 50m formand her til foråret på vores årsmøde 2020. Da min valgperiode slutter. Rent praktisk er 50m sæsonen næsten slut for i år, så der er ikke flere opgaver før næste forår, hvor jeg vil være stoppet i sektionen. Derfor vil de små opgaver med at få planlagt udtagelsesstævner og DM til næste år, være noget som jeg overdrager til de folk, som er i sektionen nu, så de kan få planlagt det.

Der er ikke nogen problemer imellem dem og mig som er i sektionen, eller jeg er utilfreds med noget. Det er bare et spørgsmål om tid.

Jeg har jo også rollen som Elite&Talent formand i union, samt det arbejde, som er forbundet med at være i en bestyrelse. Jeg må også anderkende med en dreng på 6 år og hans fritidsaktiviteter samt en nyfødt datter på 4 måneder. Er der bare ikke tid til alt, selv om jeg ønsker det. Jeg synes selv, at jeg ikke har kunne løse min opgaver i sektion 100%, da jeg simpelthen ikke har haft tid. Her det sidst stykke tid.

Jeg vil til marts have været i sektionen i 8 år. 3 år som formand og de andre 5 år som 50m formand. Det har været en spændende periode, hvor vi har fået rykket en masse ting med vores DM’er og stævner, som vi afholder, så det bliver afviklet mere spændende, samt at vores juniorarbejde er blevet meget mere professionelt. Som man også kan se i og med, at vi får nogle flotte resultater til næsten hvert mesterskab. Det er i hvert fald en god tid, som jeg vil huske tilbage på, samt alle de gode folk, som har været med til at gøre en forskel.

Når jeg stopper som 50m formand, vil der jo være en ledig post i sektionen her til marts.

Hvis der er nogen, som synes, det lyder spændende, hvor man kan være med til at udvikle dansk riffelskydning og være en del af en gruppe, som vil det bedst for riffelskydning, så vores skytter og fremtidens skytter har en sport, som de kan være glade for. Så giv mig et kald for en uforpligtende samtale for at høre, om det er noget for dig.”

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »