Anna Skade Nielsen bedste dansker i München

on May 26 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Anna Skade Nielsen bedste dansker i München

I damernes riffel 10 meter sluttede Anna Skade Nielsen som bedstplacerede dansker, da hun blev nr. 39. Også Christinna Herskind leverede en fantastisk præstation i sin World Cup-debut, da hun i MQS skød 626,3.

Anna Skade Nielsen kom rigtig godt fra start i dagens konkurrence, og hun lå længe med i toppen, men kunne dog ikke helt holde kadencen til sidst, og hun røg ned som nr. 39 med 625,5 point:

–  I dag var mit spændingsniveau rigtig godt fra start, men det faldt undervejs og blev en svær kamp. Jeg er rigtig tilfreds med de første 40, der har jeg 418,9, men de sidste 20 synes jeg godt kunne have været lidt bedre, men alt i alt så har jeg 598 på heltal, og det kan jeg ikke være utilfreds med.

– Jeg lærte noget som jeg kan tage med videre, og ting jeg skal hjem og finde ud af, hvordan jeg kan træne bedre, så det bliver endnu bedre, men det var rigtig fedt at skyde, og det giver utrolig god erfaring, sagde en glad Anna Skade Nielsen efter konkurrencen.

Kun 0,4 point efter Anna Skade Nielsen sluttede Rikke Mæng, der sagde følgende efter dagens konkurrence:

– Det var en godkendt skydning. Jeg havde en mentalt god skydning, hvor hovedet var på plads hele vejen igennem. Der er lidt, der lige skal hjem og arbejdes på med det nye tøj, så stillingen kan blive helt i orden, fortæller Rikke Mæng.

På point var dagens bedste dansker Christinna Herskind, der skød ved 626,3 sin første senior-World Cup. Resultatet tæller dog ikke med i selve konkurrencen, da hun skød MQS. Hun var også rigtig tilfreds med sin præstation:

– Der er mange indtryk at forholde sig til, men min World Cup-debut har været en fed oplevelse, og det er sjovt at få lov at stå mellem verdens bedste dameskytter. Jeg var meget nervøs inden start, men det blev heldigvis glemt lidt, da jeg fik lov at træde ind på banen. Resultatet kan jeg heller ikke være utilfreds med – så alt i alt en super god oplevelse indtil videre. Nu glæder jeg mig bare til 50 meter, lyder det fra Christinna Herskind.

Stine Nielsen, der har haft en svær sæson indtil videre, sluttede som nr. 94 med 621,0 point. Hun var også ærgerlig efterfølgende:

– Jeg er skuffet på mig selv, når jeg kigger på mit resultat efter jeg har skudt og ser at jeg igen har skudt et dårligt resultat. Jeg havde en rigtig god gameplan, og jeg arbejdede for det. Inden min skydning i dag var jeg så klar og glad for, at jeg skulle skyde, men nu står jeg tilbage med en tom følelse af en kæmpe skuffelse, siger Stine Nielsen.

Hun får dog sammen med Rikke Mæng mulighed for at revanchere sig, når de tirsdag og forhåbentlig også onsdag skyder 50 meter. Det samme gør Stephanie Grundsøe, mens Christinna Herskind også her skyder MQS.

Resultater fra damernes riffel 10 meter:

39. Anna Skade Nielsen – 625,5
51. Rikke Mæng – 625,1
94. Stine Nielsen – 621,0
MQS – Christinna Herskind – 626,3

Se alle resultater her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »