Anna Skade Nielsen nr. 5 i EM-finalen

on March 23 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Anna Skade Nielsen nr. 5 i EM-finalen

Efter en utrolig tæt finale sluttede Anna Skade Nielsen på en flot 5. plads ved EM på 10 meter i Kroatien.

En stærk start fra danskeren sendte hende helt i top i finalen, men som eliminationerne skulle i gang, faldt hun nogle pladser.

Da finalens tredje skytte skulle elimineres, og 6. pladsen findes, var der pointlighed mellem Anna Skade Nielsen og rumænske Roxana Sidi. De skulle dermed ud i shoot off, og her var det danskeren, der holdt hovedet koldt og klarede sig med videre.

Det var dog stadig utrolig tæt, og inden femtepladsen skulle fordeles, lå Anna Skade Nielsen helt lige med russiske Yulia Karimova. Russeren skød 10.5, og da Anna Skade Nielsen satte en 10.4’er, måtte hun desværre forlade finalen med kun 0,1 point.

Anna Skade Nielsen er førsteårs senior, og det var samtidig hendes første internationale mesterskabsfinale. Derfor var hun naturligvis også stolt efter dagens præstation:

– Jeg var mega nervøs, inden jeg gik ind, men holdt fokus på de ting som jeg ved fungerer, og så prøvede jeg bare at nyde det så meget, jeg kunne. Det var virkelig fedt at prøve, mega god stemning, og det var bare virkelig sjovt.

– Det startede med, at jeg lå nr. 2, og så kører det fint derfra. Jeg kommer også i en shoot off, hvor jeg bliver rimelig nervøs, men jeg synes, at jeg holder hovedet koldt og skyder en 10.7’er, og så bliver det til en 5. plads, så jeg er mega glad, fortæller Anna Skade Nielsen efter finalen.

Dermed er EM slut for det danske hold, der har leveret fantastiske præstationer med fem finaler og tre medaljer ved mesterskabet.

Se alle resultater fra EM her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »