Anne Grethe Jeppesen bliver ny landstræner i riffel

on January 10 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Anne Grethe Jeppesen bliver ny landstræner i riffel

Efter afgangen af Enrico Friedemann er aftalen med en ny riffellandstræner nu faldet på plads. Det bliver den norske toptræner Anne Grethe Jeppesen, der de næste tre år skal stå i spidsen for de danske riffelskytter.

60-årige Anne Grethe Jeppesen har stor trænererfaring fra sine over 30 år i sporten, hvor hun de seneste to år har været landstræner for det skotske landshold. Hun glæder sig til nu at arbejde med de danske skytter og komme i gang med udviklingsarbejdet:

– Jeg glæder mig til først og fremmest at lære unionen at kende men også skytterne, samarbejdspartnere og talentcentrene. Og så glæder jeg mig til at tage fat i udviklingsarbejdet. Der er af den tidligere landstræner og sportschefen allerede lagt et rigtig godt fundament, så der er noget at arbejde videre med, fortæller Anne Grethe Jeppesen.

Hos sportschefen i Dansk Skytte Union, Linda Andersson, er der også stor begejstring over det nye samarbejde:

– Vi kan nu præsentere vores nye landstræner, og jeg er rigtig glad for, at vi har valgt Anne Grethe Jeppesen. Hun kommer med stor erfaring og ekspertise fra en lang trænerkarriere, hvor hun bl.a. har været træner for et fremgangsrigt norsk landshold, fortæller Linda Andersson og fortsætter:

– Anne Grethe har ikke kun trænererfaring, men som tidligere topskytte har hun også en stor forståelse for atleterne. Hun har et stort teknisk kendskab, og så er hun oveni det også rigtig stærk i det mentale arbejde, som er en væsentlig faktor i skydesporten.

– Jeg er sikker på, at vi med Anne Grethe Jeppesen kan få et rigtig godt samarbejde mellem elitesatsningen og talentarbejdet, som kan skabe grundlag for endnu flere flotte resultater for dansk skydning, siger Linda Andersson.

Aftalen med Anne Grethe Jeppesen løber til og med 2020. Hun starter langsomt op fra IWK München i slutningen af januar og tiltræder på fuldtid fra 1. april. Indtil da vil Bent Helleskov fra Talentcenter Vest have ansvaret for riffelskytterne. Herefter vil han fungere som assistenttræner og fortsat lede den daglige træning i Herning.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »