Anne Grethe Jeppesen stopper som riffellandstræner

on February 14 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Anne Grethe Jeppesen stopper som riffellandstræner

Riffelskytternes landstræner, norske Anne Grethe Jeppesen, stopper i Dansk Skytte Union fra 1. april, når hendes kontrakt udløber. Posten overtages af Bent Helleskov, der er træner på Talentcenter Vest, og som lige nu fungerer som assisterende landstræner.

Anne Grethe Jeppesen har været landstræner siden februar 2018, og hun har været glad for at arbejde med det danske hold:

– Det har været et stort privilegie at arbejde med denne gruppe af atleter, og jeg er glad for den udvikling, vi har gennemgået og de resultater, vi har opnået. Jeg glæder mig til stadig at følge dem fremover, og jeg er samtidig helt tryg ved, at det er Bent, der tager over, da jeg ved, at atleterne er i meget kompetente hænder hos ham, fortæller Anne Grethe Jeppesen.

Også sportschef i Dansk Skytte Union, Linda Andersson, har været tilfreds med samarbejdet og den proces holdet har været igennem:

– Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Anne Grethe. I den periode hvor hun har været landstræner, har vi set en stor udvikling hos flere af vores atleter, ligesom vi har leveret flotte resultater – bl.a. tre medaljer ved VM, lyder det fra Linda Andersson.

Hun fortæller samtidig, hvordan det længe har været et mål at få en dansk landstræner:

– Vi har sammen med Team Danmark længe haft en målsætning om, at vores landstræner skal være dansk, da det giver nogle logistiske fordele og kan give vores skytter endnu flere træningsdage med højeste kvalitet. Nu er vi så nået dertil i processen, hvor vi kan ansætte en dansker på posten.

– Med Anne Grethe har vi kunne hente inspiration og inputs til nogle specifikke områder, hvor hun har nogle stærke kompetencer, og det har alle i teamet haft stor gavn af, fortæller Linda Andersson.

I forlængelse af sit arbejde som landstræner har Anne Grethe Jeppesen desuden været tilknyttet et trænerprojekt i Dansk Skytte Union, der skal være med til at opkvalificere og sikre kontinuitet for gruppen af talenttrænere. Dette projekt vil Anne Grethe Jeppesen fortsætte med også efter 1. april.

Inden Anne Grethe Jeppesen forlader landstrænerposten, venter der vigtige opgaver med riffelskytterne, da årets første World Cup skydes i New Delhi i slutningen af februar, hvor de danske atleter er med og skal konkurrere om medaljer og OL-kvotepladser.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »