ATK-bogen udkommet i ny udgave

on August 10 | in AKTUELT, ATK, DSkyU, Nyheder, UDDANNELSE & KURSER | by | with Comments Off on ATK-bogen udkommet i ny udgave

Dansk Skytte Union er klar med en opdateret udgave af unionens træningsbog om Skydesportens Aldersrelaterede Træningskoncept (ATK). Hele august kan du købe bogen til en brandvarm sommerpris.

ATK-bogen blev udgivet for første gang i 2013 og er en træningsbog for skytter og trænere om struktureret skydetræning. Bogen guider til at lære de enkelte skydetekniske elementer i den mest optimale og pædagogiske læringsrækkefølge passende til skyttens udvikling.

Skydesporten består af mange avancerede enkeltdele, i riffel og pistol f.eks. sigte, aftræk, vejrtrækning og i skeet f.eks. monteringsteknik, og ATK-bogen giver teoretisk viden om enkeltdelene og praktisk vejledning i træningen og udførslen af enkeltdelene. ATK-bogen hjælper træneren til at forstå og forklare teknik for skytterne samt foreslår øvelser, der kan laves i klubben for at sikre en alsidig og sjov træning.

I den nye udgave af ATK-bogen er bl.a. tilføjet et kapitel om holdtræning, og hvordan fællestræning for flere skytter samtidigt kan løfte niveauet og give en bedre træningskultur i klubben. Desuden er bogen forbedret rent visuelt og er opdateret med forskningens nyeste anbefalinger om træning af børn og unge fra Team Danmark.

Med ti kapitler og 280 sider er ATK-bogen den mest omfattende danske grundbog i præcisionsskydning for riffel og pistol samt flugtskydningsdisciplinen skeet. Begyndende med generelle kapitler om trænerroller, holdtræning og talentudvikling fortsættes med at skildre den skydetekniske læring, der bør arbejdes med på skyttens enkelte udviklingstrin, fra begynder til topskytte. Alle kommende og også nuværende skytter og trænere vil kunne dykke ned og finde tips, tricks og inspiration til den fortsatte skydekarriere.

Tilbud!
I hele august kan ATK-bogen købes til en yderst favorabel pris – kun 159 kr. + fragt. Bogens normalpris er 229 kr. Ved køb af ti bøger eller mere leveres fragtfrit.

Bogen bestilles ved at udfylde bestillingsskemaet, der kan hentes på siden her. Læs også mere om betaling og levering.

Ved køb af ti ATK-bøger, til f.eks. din forening, får I ti Peltor høreværn med gratis. Normalpris for ti stk. høreværn er 1.390 kr. Der kan altså opnås en samlet rabat på hele 2.090 kr. Dette tilbud gælder, så længe lager haves.

I august kan Peltor høreværn også købes med rabat, til 99 kr. stykket + fragt. Normalpris 139 kr. Læs mere om Peltor høreværn her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »