Besked fra bestyrelsen: Tommy Sørensen fratræder som generalsekretær

on February 1 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder | by | with Comments Off on Besked fra bestyrelsen: Tommy Sørensen fratræder som generalsekretær

Dansk Skytte Union må desværre meddele, at vi har måtte opsige vores generalsekretær Tommy Sørensen, der i april 2020 blev langtidssygemeldt. Det har ikke været en nem beslutning, og vi har hele vejen håbet og ønsket, at udfaldet blev et andet.

Tommy Sørensen har været ansat i Dansk Skytte Union i næsten 31 år og vil blive savnet på kontoret. Det samme vil hans store viden og kendskab til alle grene af skydesporten. Han har igennem alle årene gjort et utroligt stykke arbejde for unionen og dansk skydning i det hele taget, og der skal lyde en kæmpe tak til Tommy for den store indsats.

Tommy og jeg har sammen deltaget i mange generalforsamlinger og møder i de internationale forbund, hvor han har vist, hvilket format han har. Han har været en stor støtte for mig, og det har i flere tilfælde været helt uundværligt. Gennem sine mange år i skydesporten opbyggede han et stort netværk, og det har gang på gang båret frugt og været med til at styrke Dansk Skytte Unions interesser og position internationalt.

Vi ønsker Tommy god bedring og fremgang med genoptræningen. Vi håber at se dig igen, når vi alle kan mødes samlet.

På vegne af bestyrelsen
John Hansen, formand

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »