Bestyrelsens svar til Pistolsektionens nyhedsbrev

on October 11 | in Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen | by | with Comments Off on Bestyrelsens svar til Pistolsektionens nyhedsbrev

Bestyrelsen i Dansk Skytte Union (UNSTY) skriver følgende kommentar som svar på Pistolsektionens nyhedsbrev udsendt d. 7. oktober 2019.

UNSTY har ikke til hensigt til at debattere P-SEK’s Nyhedsbrev nr. 4 i ved rundsendelse af svar i et nyhedsbrev eller på sociale medier. UNSTY vil gerne invitere P-SEK og interesserede pistolskytter til et møde, hvor den faktuelle situation kan forelægges.

UNSTY er ikke så bekymret, som P-SEK formand Kristen Trap udtrykker det. Talentmassen findes derude, men den skal hentes ind. I bund og grund handler P-SEK’s udfordring om rekruttering af nye skytter med henblik på at sikre en fødekæde fremadrettet. Populært sagt, så handler det om at skabe bredde for at sikre en talent- og elitemasse. Den Røde Tråd som Dansk Skytte Union har lanceret i en årrække og senest ved 3. udgave i 2017 er den vej som UNSTY vil bane for skydeidrætten, hvad enten vi taler om riffel-, pistol- eller flugtskydning.

Dansk idræt og ikke mindst dansk skydning lever i en forandringstid. Det betyder, at der skal forandring til, hvis vi skal sikre udvikling. ”De go’e gamle dage kommer ikke tilbage”. Det betyder, at også Dansk Skytte Union skal være proaktive og ikke afvente, at medlemmerne kommer til os af sig selv.

Dansk skydeidræt indeholder rigtigt mange discipliner, og derfor er en prioritering nødvendigt. Det betyder, at Dansk Skytte Union må have fokus få discipliner, når vi taler om introduktion til skydeidrætten, ikke mindst når der tales om ungdom. Dansk Skytte Union skal være tættere på skytterne, hvis vi ønsker at fastholde dem. UNSTY er ikke det mindste i tvivl om, at ønsker atleter at dyrke andet end OL-discipliner, så skal de nok finde ud af det, og det er der jo ikke noget galt i. Det er jo blot konkurrence.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »