BPI tildelt to millioner til fornyelse af foreningens skydebane

on May 20 | in AKTUELT, Nyheder | by | with Comments Off on BPI tildelt to millioner til fornyelse af foreningens skydebane

Skytteforeningen BPI kunne i dag offentliggøre, at de af Fredericia Kommune har fået tildelt to millioner kroner. Det skete ved en mindre ceremoni i skytteforeningen, hvor bl.a. borgmester Jacob Bjerregaard, repræsentanter fra kultur- og idrætsudvalget samt formand for Fredericia Eliteidræt Nils Skeby var til stede.

Her var der rosende ord fra både borgmesteren og eliteformanden, der roste BPI, Talentcenter Syd og deres dygtige frivillig for både at være en forening i vækst og for deres store arbejde med eliteidrætten.

Midlerne fra kommunen skal bruges til fornyelse af BPI’s faciliteter i Pjedsted. Her skal 50 meter-banen overdækkes de første 16 meter. Derudover skal foreningens lokaler udvides med omklædning og styrketræningsfaciliteter.

Fornyelsen kommer både klubbens breddeskytter til gode, da der bliver mindre ventetid på banerne, men også skytterne på Talentcenter Syd får glæde af de nye baner:

– For talentcentret betyder det, at vi kan samle alle skytterne på ét baneafsnit. I dag er de fordelt på tre baneafsnit, og det gør det svært at være træner og nå rundt til alle, fortæller cheftræner for Talentcenter Syd, Jesper Kring, der håber, at fornyelsen kan højne niveauet af talenttræningen.

Ombygningen vil også give mulighed for en tidligere opstart på 50 meter, at udnytte standpladserne til 10 og 15 meter i vinterhalvåret og at talentcentrets skytter kan træne 50 meter hele året rundt.

Noget af projektet skal der hyres håndværkere til, men en stor del af ombygningen skal klares af frivillige, og det har der ifølge Jesper Kring været stor opbakning til i foreningen, hvor medlemmer allerede har skrevet sig op til at hjælpe med forskellige opgaver.

BPI har arbejdet på projektet siden 2017, og det forventes, at banerne allerede står klar i 2020. Oveni de to millioner fra Fredericia Kommune har foreningen fået lovning på 300.000 kr. fra Skydebaneforeningen Danmark.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »