Bronze til Frederik Larsen ved Meyton Cup

on January 23 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Bronze til Frederik Larsen ved Meyton Cup

Igen var der dansk succes i pistol, da Frederik Larsen sluttede som nr. tre på den første af to konkurrencedage ved Meyton Cup.

Han var også selv godt tilfreds efter finalen:
– Jeg havde en god skydning i dag. Jeg fik arbejdet godt med aftrækket, som ikke helt spillede sidste weekend. Det gjorde det så i dag. Så på det punkt var det en god skydning.

Stine Nielsen havde også en god dag med 417,1 i indledende. Det kvalificerede hende til finalen som femtebedst:
– Inden konkurrencen har jeg en dejlig følelse i kroppen, og jeg glæder mig til at skulle ind og skyde. Det går også rigtig godt, men da jeg mangler omkring 15 skud, kan jeg mærke, at jeg begynder at spænde op i min krop. Heldigvis var jeg hurtigere, end jeg plejer i starten, så jeg havde tid til at holde de pauser, min krop trængte til. Så jeg er rigtig tilfreds med dagens skydning og mit arbejde.

I finalen måtte hun dog tage til takke med den utaknemlige fjerdeplads:
– Det er aldrig sjovt at blive nr. fire – især ikke når man tager en shoot off med 0,1 point, men jeg er i okay humør. Jeg har lært nogle ting i denne finale, som jeg håber at kunne tage med videre til andre finaler fremover.

Junioren Nicklas Kildehøj stillede op i herrerækken. Her sluttede han på en flot 16. plads med 619,7 point. Rikke Mæng blev nr. 19 med 413,5 point.

Find alle resultater fra Meyton Cup her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »