Bruttogruppen i flugt slutter året af med konkurrence i Schale

on October 14 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Bruttogruppen i flugt slutter året af med konkurrence i Schale

Den første sæson for bruttogruppen i flugt er nu slut, og i weekenden rundede holdet en god sæson i 2019 af med konkurrence i Schale.

Talentudviklingskoordinator, Jakob Buch Østergaard, er glad for den udvikling, som han har set skytterne være igennem:

– Vi kan mærke på de unge, at det rykker dem at være en del af et fast talentmiljø og en bruttogruppe, der samler dem på tværs af landet, hvor de kan lære af hinanden og knytte sociale bånd. Vi oplever en rigtig god stemning i bruttogruppen.

– Nu er sæsonen slut og en ny starter næste år, hvor vi ser frem til at være med til at støtte dem yderligere i deres udvikling, siger Jakob Buch Østergaard, der også gerne vil takke teamet bag:

– En stor tak til Dan Hemmingsen, Anders Golding og Marcus Kollerup for at være med til at sætte rammer og gøre det muligt at lave et stærkt setup omkring bruttogruppen. Derudover også tak til talentmiljøerne der bærer det største læs i at udvikle skytterne. Det er der, den vigtigste træning foregår.

På turen til Schale var i alt otte skytter med, og de har fået masser er erfaringer med hjem i bagagen. På skeet var Mikkel Petersen og Emil Petersen fra elitegruppen med som trænere:

– Det var dejligt, at Mikkel og Emil kunne træde til og være med til at udvikle de unge og give noget af al deres erfaring videre. Det har helt sikkert også være en oplevelse for bruttogruppen, lyder det fra Jakob Buch Østergaard.

Der blev ved konkurrencen i Schale leveret flotte resultater af de danske skytter. I skeet vandt David Scheurer B-rækken, mens Mikkel Jensen blev bedst i sin kategori. Alle resultater kan ses her.

Vil du være en del af bruttogruppen i 2019 er der stadig åbent for tilmeldinger for flugt.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »