Christinna Herskind fuldender VM-truppen

on May 30 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Christinna Herskind fuldender VM-truppen

Efter weekendens junior grand prix i Pilzen er riffelskytten Christinna Herskind udtaget til junior-VM i Suhl, og dermed er holdet komplet. Hun er udtaget på 10 meter-distancen.

Hermed fuldender Christina Herskind et stærkt damehold, hvor Josefine Laursen og Anna Skade Nielsen allerede var udtaget. Det er netop på baggrund af et stærkt hold, punkt D i udtagelsesreglerne, at Christinna er udtaget, og udtagelsen begrundes med en realistisk chance for en holdmedalje.

Christinna Herskind er den damejuniorskytte, som efter Anna og Josefine har skudt de højeste resultater ved forårets udtagelsesskydninger. På udtagelseskonkurrencen i BPI skød Christinna lige under et top 8 resultat, som er kvalifikationskravet, men på flere ranglistekonkurrencer har hun skudt over top 8 resultater.

Udover de tre damejuniorer er også Nicklas Kildehøj og Mikkel Damholt Hansen udtaget. Læs om de tidligere udtagelser her.

Junior-VM i Suhl starter d. 24. juni. Du kan allerede nu se programmet her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »