Damejuniorholdet bliver nr. 4 ved EM

on February 22 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Damejuniorholdet bliver nr. 4 ved EM

I den nye holdkonkurrence blev damejuniorerne Stephanie Grundsøe, Christinna Herskind og Anna Skade Nielsen torsdag nr. 4 efter imponerende skydning i de indledende runder.

De tre riffeljuniorer fik en fremragende start på dagens konkurrence, da de i den indledende skydning var bedst af alle og dermed kvalificerede sig til kvartfinalen som nr. 1. Over tre serier skød de samlet 935,9, hvilket var 3,2 point højere end Finland, der blev nr. 2 i kvalifikationen.

I kvartfinalen var der heller ikke meget tvivl. Her skulle de danske piger møde Tjekkiet, som over to serier blev slået med 626,2 mod tjekkernes 617,4 point.

I semifinalen fik danskerne dog lidt hårdere modstand, og tyskerne viste sig som for stor en mundfuld. Med pointsystemet hvor det bedste hold for hvert skud tildeles to point, vandt Tyskland 16-8 over de danske damejuniorer.

Dermed skulle Danmark ud i en bronzematch mod Rusland, der også havde tabt deres semifinale. Desværre blev det ikke til danske medaljer, og scoren lød på 22-8. Danskerne tabte dog mange dueller, hvor pointforskellen kun var på 0,1 og 0,2, og derfor var det en kamp, der trods den overbevisende sejr på scoretavlen blev afgjort på marginalerne.

Russerne formåede dog undervejs i kampen at skyde imponerende 32,5 – en 10.9’er og to 10.8’ere fra de tre russiske skytter.

I finalen slog Tyskland det finske hold 22-10.

Find alle resultater her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »