Danmark bliver vært for internationalt FITASC Grand Prix i 2020

on November 25 | in AKTUELT, FITASC, FLUGTNYHEDER, Nyheder | by | with Comments Off on Danmark bliver vært for internationalt FITASC Grand Prix i 2020

København bliver værtsby, når Dansk Skytte Union og KFK i slutningen af juni afholder ”FITASC Compak Sporting Grand Prix of Copenhagen”.

Grand Prix’et bliver det første af sin slags på dansk jord, og i Dansk Skytte Union forventer man, at der deltager 200 skytter fra hele Europa:

– Det bliver rigtig stort det her, og vi har høje forventninger til, at vi kan få skabt et rigtig fedt Grand Prix, som kan tiltrække nogle af de bedste skytter fra ind- og udland. At stævnet nu bliver en realitet er et stort skulderklap til dansk skydesport og et resultat af det store arbejde, der ligger bag, fortæller John Hansen, formand for Dansk Skytte Union.

Dansk Skytte Union har i flere år arbejdet på at få et FITASC Grand Prix til Danmark, siden man i 2012 første gang blev spurgt, om man ville være vært for et EM i compak sporting. I efteråret lykkedes det så endelig at indhente de sidste tilladelser og få de sidste aftaler på plads:

– Vi er rigtig stolte af, at det nu endelig er lykkedes at komme i mål med dette projekt. Jeg vil i den forbindelse gerne sig en stor tak til Københavns Flugtskytte Klub for deres indsats, og jeg ser frem til, at vi i samarbejde kan udfolde de planer, vi har for den her store begivenhed, siger John Hansen.

“FITASC Compak Sporting Grand Prix of Copenhagen” afholdes den 27.-28. juni 2020 på KFK. Der udsendes mere info de kommende dage.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »