Dansk finale ved World Cup i München

on May 21 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Dansk finale ved World Cup i München

Ved dagens konkurrence på riffel 50m 60 skud liggende blev der leveret rigtig flotte resultater af de tre danskere, der alle sluttede i top 20. Bedste resultat var Torben Grimmel, der sluttede som nr. 8.

Det var på forhånd et rigtig stærkt dansk hold, der stillede op i den liggende disciplin. Her endte Torben Grimmel som bedste dansker, da han skød sig i finalen som 5. bedst med 626,5 point. Det blev dog aldrig Torben Grimmels finale. Med lidt for mange 9’ere måtte han forlade finalen som den første med en score på 121,4:
– Der er vist ikke så meget at sige til dagens resultat andet end, at det var ganske godt, men desværre ikke helt godt nok. Finalen var mildest talt forfærdelig, og jeg kan ikke med sikkerhed sige, hvad det lige var, der gik galt, andet end der ikke rigtig var noget, der fungerede for mig. Men det er jo ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. Der er da i hvert fald plads til forbedring, sagde Torben Grimmel efter finalen.

Både Esben Jakobsen og Kristian Thomsen fortsatte de gode takter fra dette forår og skød begge en rigtig flot konkurrence med henholdsvis en 13. og 17. plads. Esben Jakobsen, der endte med en score på 624,7, kæmpede dog lidt med vinden undervejs og sagde efter konkurrencen:
– Jeg er super godt tilfreds med mit resultat, dog er jeg lidt ærgerlig over, at jeg i starten får skudt ind på en vind fra venstre i prøveskuddene, der lige før der bliver sagt start skifter til en vind fra højre og bliver der størstedelen af skydningen. Alt i alt var det dog en rigtig fin skydning, fortalte Esben Jakobsen.

Kristian Thomsen, der sluttede på 624,0, var også tilfreds efter en godkendt World Cup:
– Jeg er meget godt tilfreds med hele forløbet hernede. Mine træninger har været fine, og eliminationen i går var udemærket. Jeg starter skidt ud i dag, og har generelt for mange 9’ere, men resultatet og placeringen er jeg tilfreds med, sagde Kristian Thomsen.

Se alle resultater fra dagens konkurrence her.

Både Rikke Mæng og Stine Nielsen var også i aktion i dag. På riffel 50m 3×20 skud gik de videre fra dagens elimination. De skal dermed i konkurrence igen mandag, hvor det gælder kvalifikationen. Her skal også pistolskytte Frederik Larsen i aktion på 10 meter distancen, i det der bliver hans World Cup-debut. Mandag skal også Esben Jakobsen forsøge at skyde sig videre fra eliminationen i herrernes riffel 50m 3×40 skud. Se hele programmet for danskerne her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »