Dansk mixhold nr. otte ved European Games

on June 22 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Dansk mixhold nr. otte ved European Games

På første konkurrencedag ved European Games i Minsk blev Anna Skade Nielsen og Mikkel Damholt nr. otte i riffel 10 meter mixed team.

Det unge hold skød rigtig flot i første kvalifikationsrunde, hvor hver atlet skulle afgive 30 skud, og med en samlet score på 624,2 point gik de videre blandt de sidste otte.

I anden kvalifikationsrunde, hvor der skydes 20 skud, kunne danskerne dog ikke helt holde niveauet. Særligt Mikkel Damholt kom i problemer:

– Jeg laver fejl i nulpunktet, som jeg først opdager, da der er fem skud tilbage, og der er ikke andet at sige, end at det er for dumt, og det taber jeg nogle point på. Men det er bare at tage det med og så lære af det, fortæller Mikkel Damholt.

Det danske hold kunne dermed ikke forbedre deres 8. plads fra første runde, som derfor også blev deres samlede placering.

De to unge riffelskytter var dog glade for det flotte resultat:

– Det er kæmpestort at være med her ved European Games, og jeg er virkelig glad og stolt over vores 8. plads, for vi kæmpede rigtig godt og kommer ud med et godt resultat, fortæller Anna Skade Nielsen, der suppleres af Mikkel Damholt:

– Det var rigtig god erfaring for os. Det er et anderledes miljø end vi er vant til, og jeg er stadig junior, så vi kan tage en masse med videre.

Også Rikke Mæng og Steffen Olsen var med i dagens mixed team konkurrence. Her blev de nr. 32 med en samlet score på 615,9.

Alle resultater kan findes her.

Der venter flere konkurrencer på 10 meter de kommende dage ved European Games. Søndag er det pistolskytte Frederik Larsen, der skal i aktion, mens der mandag venter de individuelle riffelkonkurrencer for både herre og damer. Her er det Stine Nielsen, Rikke Mæng, Mikkel Damholt og Steffen Olsen, der skyder for Danmark.

Foto: Lars Møller

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »