Dansk Skytte Union forlænger alle restriktioner

on March 24 | in AKTUELT, Nyheder | by | with Comments Off on Dansk Skytte Union forlænger alle restriktioner

De tiltag regeringen har indført og som i går, 23. marts, nu er forlænget frem til 13. april bakker Dansk Skytte Union op omkring, og Dansk Skytte Union anbefaler også at forlænge nedlukningen til efter påske, d. 13. april.

– Så længe smittekurven er stigende, finder vi ikke anledning til at slække på restriktionerne for efterfølgende at skulle agere under strengere restriktioner som tilsyneladende er tilfældet i andre europæiske lande, siger Tommy Sørensen, generalsekretær i Dansk Skytte Union.

– Det er en rigtig svær situation for mange mennesker og ikke mindst også for de atleter, vi har, og som allerede nu er sat tilbage i forberedelserne til den sæson, som lige var på kanten til at starte, og som for nogle atleter endda var et led i forberedelserne til OL i Tokyo.

Dansk Skytte Union følger både DIF og de internationale organisationer omkring aflysninger og udsættelse af stævner. Desværre er vi nok i den situation, at aflysning i år nok er mere sandsynligt end udsættelse til efter sommerperioden. Smittesituationen byder, at flere nationer først nu er kommet i den situation, som Danmark var i for en måned eller to siden og andre nationer har næppe helt erfaret problemstillingen endnu eller har hjælpemidler til at kontrollere den. Derfor bakker Dansk Skytte Union op omkring at annullere år 2020 og forsøge at overføre de aflyste aktiviteter til 2021 eller helt at annullere dem og ikke mase dem ind i en kalender efter sommerferien, hvor der jo traditionelt også er travlt. Det skylder vi hinanden, ikke blot nationalt, men også internationalt, hvad enten det er OL, VM eller EM m.m.

Én aktivitet skal vi dog have gennemført i 2020, og det er Dansk Skytte Unions repræsentantskabsmøde. Mulighederne undersøges i disse dage om tid og sted, og om vi kan samles på samme måde som hidtil. Arbejdet med organisationsudvikling fortsætter ufortrødent, også selvom den nuværende unionsstyrelse er et “forretningsministerium”, der sikrer driften frem indtil mødet er afholdt. Følg med på www.skytteunion.dk hvad status er.

Et af de områder der fylder meget er Skytteforeningernes Våbenregistrering. SKV holder ikke lukket, så almindelig sagsbehandling sker forsat i det omfang ansøgninger modtages. Slutproduktet er naturvis afhængig af politiet. PAC hjælper pt. politiet med langt vigtigere og andre opgaver, hvorfor SKV-behandling ikke fylder meget hos PAC.  Vi opfordrer til tålmodighed og at følge status på www.politi.dk/pac.

DIF giver også en lang række informationer om konsekvenser af den nuværende situation, som kan følges på www.dif.dk.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »