Dansk Skytte Union præsenterer: Det Gode Stævne

on October 16 | in AKTUELT, Featured, Nyheder, Strategispor | by | with Comments Off on Dansk Skytte Union præsenterer: Det Gode Stævne

Missionen er klar: De danske stævner skal blive endnu bedre og tiltrække endnu flere deltagere. Derfor præsenterer vi nu drejebogen Det Gode Stævne.

Med drejebogen vil Dansk Skytte Union gerne takke og hjælpe de mange ildsjæle, der knokler for at arrangere gode stævner rundt om i landet. Sammen kan vi gøre disse stævner endnu bedre, og alle stævnearrangører får nu et konkret værktøj til at gribe opgaven an.

Drejebogen Det Gode Stævne indeholder tips og tricks til nuværende og kommende stævnearrangører. Konceptet er opdelt i tre faser: Før, under og efter stævnet, og for hver fase gives en række anbefalinger til optimering af det gode stævne.

For dig som arrangør har vi gjort det nemt at dykke ned i de enkelte faser med separate kapitler, men du kan selvfølgelig også søge inspiration i hele drejebogen. Tag det med som giver mening for dig og bliv inspireret – hvem ved, måske kan også jeres stævne blive endnu bedre!

Drejebogen har desuden fået følgeskab af andet materiale, der også kan være med til at øge kvaliteten af dit stævne bl.a. skabeloner til invitationer, resultatlister og budgetter, frivilligkort samt reglementer og finalemanuskripter.

Vi har samlet drejebogen og alt materialet på siden her.

 

Inspirationsmøde om Det Gode Stævne

Vi kan ikke løfte opgaven med at skabe bedre stævner uden hjælp og støtte fra unionens foreninger og de mange stævnearrangører. Sammen kan vi blive endnu klogere på, hvad der skal til for at få flere til at engagere sig i vores alles stævner, og derfor vil vi gerne invitere stævneansvarlige, stævnedeltagere og andre interesserede til to kommende inspirationsmøder.

De to møder afholdes her:

Torsdag d. 21. november 2019 kl. 18-21 i Vejle

Onsdag d. 4. december 2019 kl. 18-21 i Brøndby

På møderne bliver anbefalingerne fra drejebogen præsenteret, og der vil være oplæg fra erfarne stævnearrangører.

Det koster ingenting at deltage, andet end en åbenhed for at blive inspireret til at afholde et stævne eller gøre dit stævne endnu bedre – og være med til at inspirere andre med dine gode erfaringer.

Så hvad end du inputs til, hvordan unionens stævner kan blive endnu bedre, du selv er interesseret i at højne niveauet på dine egne stævner, eller du bare gerne vil klogere på Det Gode Stævne, så er du meget velkommen.

 

Drejebogen Det Gode Stævne er udarbejdet med udgangspunkt i en spørgeskemaundersøgelse blandt både stævnearrangører og stævnedeltagere. En stor tak skal lyde til Nickolai Malte Kristensen, der er hovedforfatter på Det Gode Stævne.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »