Dansk Skytte Union sender ikke juniorer til EM på 10 meter

on January 8 | in AKTUELT, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Dansk Skytte Union sender ikke juniorer til EM på 10 meter

Grundet omstændighederne med corona-pandemien sender Dansk Skytte Union ikke juniorskytter til EM på 10 meter, der afholdes i Finland i starten af marts.

Beslutningen er taget i samråd med juniorlandstrænere og sektioner.

– Vi mener ikke, at vi kan forsvare at sende juniorskytter afsted til EM i år under de nuværende omstændigheder. Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Finland, ligesom der vil være strikse regler for skytterne før og under mesterskabet, og det vil vi ikke udsætte vores unge skytter for, forklarer Anders Sode, der er formand for elite- og talentudvalget.

– Derudover kan juniorerne på grund af de skrappe corona-restriktioner herhjemme ikke træne, da der er lukket for al indendørs idræt, ligesom de ikke kan få den nødvendige konkurrencetræning inden mesterskabet. Så rent sportsligt mener vi heller ikke, at det er forsvarligt at sende de unge mennesker afsted.

– Vi ser i stedet på, om vi kan deltage ved konkurrencer senere på sæsonen, men det afhænger selvfølgelig af, hvordan situationen udvikler sig både i Danmark og ude i verden, fortæller Anders Sode.

EM 10 meter afholdes efter planen fra den 26. februar til 8. marts i Lohja i Finland. Det forventes stadig, at der sendes udvalgte seniorskytter afsted til mesterskabet.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »