Dansk Skytte Union søger deltidsmedarbejder

on July 23 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder | by | with Comments Off on Dansk Skytte Union søger deltidsmedarbejder

Har du mod på at arbejde i et hektisk idrætsmiljø hos Dansk Skytte Union? Vi søger en medarbejder til ny jobfunktion.

Din opgave bliver at understøtte kontorets fuldtidsansatte og løse opgaver i forbindelse med udviklingen af skydesporten for vores 30.000 skytter fordelt på 350 medlemsforeninger over hele landet. Du skal være med til at gøre vores medlemsforeninger endnu mere aktive, så de i højere grad benytter de mange tilbud fra Dansk Skytte Union.

Dine opgaver:

  • Stævnekoordinering: Administration af online tilmeldingsplatform, udlån af udstyr til stævnearrangører, opsøgende kontakt til potentielle deltagerklubber og oplysning til arrangører om vores nye stævnemanual.
  • Udbrede vores uddannelsestilbud til flere: Opsøgende kontakt til potentielle deltagere, værtsklubber og undervisere. Praktisk tovholder på at arrangere mindre spotkurser.
  • Kommunikation: Producere mindre nyheder om vores stævner og uddannelser for at motivere flere foreninger til at blive aktive og deltage i vores aktiviteter.
  • Øvrige kontoropgaver

Vi søger en frisk kollega, f.eks. studerende, i gang med sabbatår eller blot en, der har lyst til et job i sportens spændende verden.

Vores forventninger til dig:

  • Du er en administrativ blæksprutte: Du får mange forskellige opgaver, nogle bliver faste og tilbagevendende, andre vil opstå løbende.
  • Struktureret og selvstændig: Du får grundig oplæring og har altid mulighed for at sparre med kontorets øvrige ansatte, men vi forventer også, at du kan arbejde på egen hånd.
  • Erfaren IT-bruger: Du er hjemme i Office-pakken og klar til at lære at bruge vores onlineplatforme til bl.a. stævnetilmelding. Ekstra plus hvis du kan redigere grafik/video.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har indsigt i dansk idræts- og foreningsliv, gerne med kendskab til skydning. Organisatorisk bliver du forankret i vores udviklingsarbejde med skabe flere aktive foreninger jf. Spor 3 i vores strategiaftale med Danmarks Idrætsforbund.

Stillingen er på 15 timer primært i dagtimerne, men aften- og weekendarbejde kan forekomme, da det er der, vores engagerede frivillige har tid til at tale med dig. Din arbejdstid fordeles på 2-3 ugedage efter aftale, så det passer både dig og os. Din arbejdsplads bliver Idrættens Hus i Brøndby sammen med kolleger og øvrige idrætsforbund. Stillingen løber resten af 2019 med mulighed for eventuel forlængelse. Se mere om unionen på www.skytteunion.dk. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Send din ansøgning mærket ”Job” til tommy_soerensen@skytteunion.dk senest 15. august 2019. Yderligere oplysninger: Tommy Sørensen, generalsekretær 40 11 71 86.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »