Danske medaljer ved weekendens internationale mesterskaber

on August 27 | in AKTUELT, NSR, Nyheder | by | with Comments Off on Danske medaljer ved weekendens internationale mesterskaber

Weekenden bød på flere flotte præstationer, der sikrede danske topresultater ved internationale mesterskaber.

Ved VM i compak sporting vandt Jørn Olsen sølv i seniorrækken, der ifølge FITASC-regler tæller alderskategorien 56-65 år. Danskeren ramte 192 af 200 duer, kun overgået af britiske David Kempley med 194.

Alle resultater fra VM kan findes her.

Der var også flere danskere, der kunne træde op på medaljeskamlen ved nordisk mesterskab for riffel, pistol og flugt, der i år blev afholdt i Oslo.

Pistolskytterne sikrede masser af røde-hvide farver på podierne i det norske. Til juniorerne blev det bl.a. til bronze til Anders Bach på 10 meter, mens Astrid Jensen tog sølv og bronze på 25 meter i henholdsvis standard- og sportspistol.

Hos seniorerne var nogle af topresultaterne guld til Allan Gejl i grovpistol på 25 meter-distancen, mens Pia Villemos vandt sølv og bronze på henholdsvis sport og standard.

På riffel var det særligt i holdkonkurrencerne, at danskerne gjorde sig bemærket. Herreholdet blev nr. 2 på både 10 meter, hvor holdet bestod af Thomas Danielsen, Nickolai Kristensen samt Morten Flecks. På 50 meter fik Thomas Danielsen og Morten Flecks selskab af Alex Møberg på holdet, og de tre danskere blev nummer to på både 3×40 og 60 liggende.

Også damejuniorholdet med Caroline Jacobi, Henriette Nielsen og Kristine Christensen blev nr. 2 på både de 3×40 og de 60 liggende på 50 meter.

På flugt blev det til en andenplads til juniorerne Marie Duun og David Scheurer i mixed team konkurrencen i skeet.

Alle resultater fra NM kan findes via siden her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »