Deltagerrekord ved LF-Open

on November 26 | in AKTUELT, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Deltagerrekord ved LF-Open

I denne weekend er 166 skytter samlet til LF-Open i Eskilstrup på Falster.

Der er fuld koncentration hos skytterne på finalebanerne, mens publikum taktfast klapper inden det sidste skud. For ottende gange afholdes der LF-Open, og det er med et rekordstort antal deltagere. Det glæder manager for LF-Open Mikael Green:
– Med den kapacitet vi har med 46 baner og fire skydehold om dagen, har vi næsten nået loftet i forhold til antal deltagere. Vi vokser år for år, men hvis det fortsætter, bliver det nødvendigt med et femte skydehold.

Der er ikke kun mange skytter i hallen, der er også masser af smil, er det er vigtigt for afviklingen af stævnet:
– Vi er rigtig glade for opbakningen til LF-Open. Det er nemt og sjovt at være arrangør, for det er glade og tilfredse skytter, der kommer. Jeg kunne heller ikke samle de 25 frivillige, der knokler fra torsdag til søndag hvis ikke, det var glade skytter. Men jeg tror det handler om, at vi formår at lave nogle gode rammer. Det tror jeg også er en af grundende til, at det er de samme skytter, der kommer igen fra år til år. Jeg vil tro, at 80 procent af skytterne gengangere.

I år deltager skytter fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og Tyskland.

Du kan følge LF-Open live her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »