Den fysiske træning har hævet mit niveau

on January 30 | in AKTUELT, DSkyU, FLUGTNYHEDER, Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER | by | with Comments Off on Den fysiske træning har hævet mit niveau

Christinna Herskind har de sidste par måneder haft ekstra fokus på den fysiske træning. Riffelskytten, der er en del af junorlandsholdet, er blevet tilknyttet Elitesport Aalborgs morgentræning. Her træner hun hver tirsdag og torsdag morgen i Gigantium med en masse andre elever fra Elitesport Aalborg.

– Vi starter som regel ud med nogle fælles opvarmningsøvelser, typisk med meget fokus på at træne balancen. Herefter har hver atlet sit eget træningsprogram, som er tilpasset den enkeltes sportsgren, og som regelmæssigt bliver justeret efter vores udvikling, fortæller Christinna om morgentræningen.

Det er dog ikke kun hos Elitesport Aalborg, at Christinna Herskind får pulsen op:
– Ud over morgentræningen med Elitesport Aalborg er jeg for knap tre måneder siden startet hos Christian Lind. Jeg er hos Christian cirka hver anden tirsdag, og har derudover et dagligt træningsprogram, som skal følges. Hos Christian træner jeg sammen med skeetskytterne Emil og Johan.

Der er hos både Christian og Elitesport Aalborg et overvejende fokus på styrke- og balancetræning med henblik på at skabe stabilitet i skydningen, og det har allerede givet pote:
– Skydemæssigt kan jeg allerede nu sige, at jeg har fået enormt meget ud af træningen med både Christian og Elitesport Aalborg. Mit niveau har siden starten stort set kun været opadgående.

Træningen med andre unge atleter gør dog ikke kun noget godt for Christinnas skydning. Det bringer også andre positive ting med sig:
– Det har været virkelig fedt at få muligheden for at morgentræne, og at det er sammen med en større gruppe af unge atleter, gør det kun endnu bedre. Både fordi det bringer en masse nye venskaber med sig, men også fordi det er fedt at kunne snakke med nogle elever, som har nogenlunde samme prioriteringer og hverdage som en selv, slutter Christinna.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »