DIF-guld til Trehøje, sølv til Ølstykke og bronze til Viborg 1

on March 10 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on DIF-guld til Trehøje, sølv til Ølstykke og bronze til Viborg 1

Dette var det endelige resultat efter finalen søndag var gennemført, men inden da måtte vi gennem ”ups and downs”. Da alle stod klar til at skyde første del af finalen, opdagede vi, at noget var galt således resultaterne ikke umiddelbart kom ud på Skytteonline. Adskillige genstarter af både baner og skytteonline gav desværre ikke nogen løsning, og vi var derfor nødt til at starte uden den fornødne live visning – beklager til de mange der har kæmpet med at få vist resultaterne fra formiddagens skydninger.

Men så var det da godt, at skydningerne forløb godt, og at det resulterede i mange tætte kampe. Alle resultaterne kan ses i resultatlisten, der ligger på hjemmesiden (se her). Mens Trehøje vandt en relativ sikker kamp med 3 – 0 mod Viborg2 og gik videre til guld kampen, var der tættere kamp imellem Ølstykke og Viborg 1. Ølstykke endte dog med at trække det længste strå, og sejrede med 2 – 1 og skulle derfor senere møde Trehøje om guldet. Bronze kampen blev derfor et internt opgør mellem de to Viborg hold.

I kampen om 7/8 pladsen stillede Særslev i absolut stærkeste opstilling med Anna Skade, Stine og Esben, så det var ikke overraskende, at de vandt, og BPI kom til at skulle møde ÅRK i en direkte duel om næste års plads i DIF turneringen.

Efter endnu et per klare ”ups’er” (frokosten og skytteonline der kom til at virke igen), blev det først pladsen til næste års DIF turnering der skulle afgøres, og her kæmpede BPI med alt de havde, og satte deres årsbedste resultat med hele 13 point. Men desværre var det ikke nok, og de små marginaler gik dem imod, så ÅRK endte med at vinde med 2 – 1 og dermed pladsen i næste års DIF turnering. Stort tillykke til ÅRK, og fantastisk godt kæmpet af BPI, som vi håber at se igen til næste års finale kæmpende mod den til den tid nr. 8.

Herefter var det blevet tid til den interne Viborg kamp om håneretten det næste år! Efter en utrolig tæt og svingende kamp hvor føringen skiftede flere gange, lykkedes det Viborg 1 at hale en sejr på 21 – 17 hjem og dermed bronze medaljen.

Kampen om Guld og sølv var måske ikke lige så tæt, da Trehøje lagde ud med at vinde de første 5 skud og dermed lagde sig i spidsen med 10 – 0. Men Ølstykke gav sig ikke helt, og med lidt mere held i flere situationer, kunne resultatet have været noget anderledes end de 22 – 8 til Trehøje som det endte med.

Til sidst skal bare lyde et stort tillykke, ikke kun, til medalje tagerene, men til alle skytterne i finalestævnet og tak for deres forståelse for de ”downs” vi løb ind i under vejs. Ses til næste års DIF turnering. Husk for øvrigt, at DM på 10m er nært forestående, så sørg for at få jer tilmeldt, så der også her kan blive et godt stævne med mange gode resultater.

Af: Peter Hansen

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »