DIF-pulje kan give unge piger lyst til skydning

on February 21 | in AKTUELT, DIF, Nyheder | by | with Comments Off on DIF-pulje kan give unge piger lyst til skydning

Søg penge til camp for jeres teenagepiger og gør det sjovere for dem at gå til skydning

DIF fortsætter i 2019 indsatsen for flere teenagepiger i sport og åbner for en ny runde, hvor foreninger kan søge penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp som giver pigerne en unik oplevelse med idrætten som omdrejningspunkt. Målgruppen er både nuværende og kommende medlemmer, og DIF opfordrer til en hyggelig camp på pigernes præmisser og med tid til også at dyrke det sociale og fællesskabet.

Puljen er netop åbnet, og ansøgningsfristen er 18. marts. Campen skal blot afholdes i 2019.

Søg op til 10.000 kr. i støtte
Der kan søges om op til 10.000 kr. som maksimum, hvis campen har en overnatning. For camps uden overnatning er maksimumbeløbet 6.000 kr. Pengene må bruges til at dække forplejnings- og overnatningsudgifter samt andre småfornødenheder. DIF giver ikke tilskud til rejser, stævnedeltagelse, honorar til trænere el.lign. Dansk Skytte Union kan også i mindre omfang søges til at støtte en god camp for unge piger.

Trehøje afholdt camp i 2018
I 2018 fik Trehøje Skytteforening støtte fra puljen og holdt en succesfuld camp for 12 piger, hvoraf en del var veninder til nuværende medlemmer af skytteforeninger.

Foruden skydetræning var der også forskellige underholdende aktiviteter på programmet. Blandt andet var der en konkurrence i at ’pimpe sin riffel’, så den fik en spændende og unikt udseende. Weekenden var med overnatning, hvor der lørdag aften blev hygget med film og popcorn.

Derudover var den lokale eliteskytte og VM-sølvvinder for damehold Rikke Mæng forbi for at besøge de deltagende piger.

I alt blev der i 2018 afholdt mere end 50 camps for 1100 piger på tværs af DIF-idrætsgrene, og halvdelen af klubberne fik i gennemsnit 5,5 nye medlemmer af initiativet.

Hvorfor DIF og #AlwaysLikeAGirl Camps?
Teenagepiger kan være svære at motivere til at blive i foreningsidrætten. De går efter gode karakterer i skolen og i det hele taget efter det perfekte liv. Idrætten er et frirum for pigerne hvor de kan de udfordre sig selv i trygge rammer og sammen med venner, som man har det sjovt sammen med.

Mere info og ansøgningsskema hentes på www.dif.dk/always

Hvis jeres forening er interesseret i at afholde en camp, så tag fat på udviklingskonsulent hos Dansk Skytte Union Jakob Buch Østergaard på Jbos@skytteunion.dk eller 26848565.

Følg Facebook-siden Gode idrætsmiljøer for piger  hvis du vil have flere værktøjer til at skabe de bedste rammer for teenagepigerne i din forening.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »