DIF-turneringen 2020/2021

on October 21 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on DIF-turneringen 2020/2021

Af: Peter Hansen

Så er 10m sæsonen blevet skudt i gang og det er dejligt at se, at en del lokale stævner allerede er afviklet med stor opbakning – bliv ved med det, og sørg for at overholde alle corona reglerne, så vi fremover også kan mødes fysisk til konkurrencerne.

Nu er det så DIF turneringen, der er ved at starte op med de 8 kvalificerede hold fra sidste sæson – ÅRK, Trehøje, Aalborg, Viborg 1, Viborg 2, Særslev, Ballerup og Ølstykke. Første 2 runder bliver afviklet i Jylland med Ålborg og Viborg 2 som arrangør lørdag d. 31 oktober. Vi starter i år med en dobbelt runde, hvor starten som normalt sker kl. 11:00 og kl. 14:15. Hele kampprogrammet kan ses HER.  Specielt kan det da nævnes, at sidste års nr 1 og 3 mødes i Ålborg samt at nr 2 og 4 tørner sammen i Viborg. Yderligere bliver det spændende at se ÅRK tilbage i DIF turneringen efter et par sæsoner uden for.

3. runde bliver så en enkelt runde, hvor Ølstykke (samt Viborg 1) har hjemmebane på deres nye elektroniske baner der pt. næsten er på plads.

Selve reglementet for DIF turneringen samt yderligere informationer omkring DIF turneringen kan findes på Dansk Skytte Unions hjemmeside. For at få så fair turnering som muligt, har vi i år prøvet at undgå sammenfald med bedste række i Tyskland og opfordre derfor alle skytterne i de respektive foreninger om at bakke 100% op om DIF turneringen, hvor resultaterne jo også tæller til ranglisten.

Hvis der er foreninger udover de kvalificerede, der kunne tænke sig at deltage i DIF turneringen fremover, kræver det kun, at de sender en mail/tilmelder sig til undertegnede samt deltager i indeværende års hjemmebaneturnering. De to tilmeldte hold med højest antal skudte point pr. 1. januar vil komme til at skyde om retten til at møde nr. 8 i indeværende års turnering, for at afgøre hvem der kommer med i næste sæsons DIF turnering.

Ud over DIF turneringen vil jeg da også lige slå et slag for det udsatte 10m DM fra foråret, som afvikles i Aarhus 14-15 november, og hvor sidste tilmelding er 1. November. Alle corona regler vil selvfølgelig blive overholdt, så selve skydetiderne i indbydelsen kan blive skubbet lidt.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »