DIF’s anbefalinger vedrørende åbning af cafeterier

on May 26 | in AKTUELT, DSkyU | by | with Comments Off on DIF’s anbefalinger vedrørende åbning af cafeterier

Dansk Skytte Union får mange henvendelser fra foreninger, der er i tvivl om, hvorvidt klubbens cafeteria kan genåbne.

Som udgangspunkt kan caferier mv. godt åbne under de gældende retningslinjer, der specifikt er for restaurationsbranchen – de kan læses her. Foreninger skal dog være opmærksomme på stadig at have fokus på ikke at facilitere sociale aktiviteter før og efter træning – dvs. at klubhuse stadig holdes lukket.

DIF’s anbefalinger på området lyder:

”Vores anbefalinger er, at kantiner, cafeteriaer, restauranter mv. der er drevet professionelt af forpagtere, af lønnede eller af frivillige, og som kan overholde de gældende retningslinjer for restauranter, caféer og værtshuse, godt kan åbnes. Foreningerne skal selvfølgelig være opmærksomme på, at det i mange tilfælde er dem, som er ansvarlige for, at retningslinjerne overholdes. Det er vigtigt, at en eventuel åbning sker efter dialog med kommunen og den eventuelle facilitetsejer. Salg fra cafeer og kantiner forudsætter stadig, at klublokaler kan holdes lukkede, så der ikke kan foregå sociale aktiviteter før og efter træning. Hvis et klublokale har både et cafeteria og et areal til sociale aktiviteter, så er det kun cafeteriaet der kan åbnes. Hertil skal der være ekstra opmærksomhed på overholdelse af forsamlingsforbuddet.”

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »