DM jagtskydning reddet på målstregen

on August 18 | in FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, Nyheder | by | with Comments Off on DM jagtskydning reddet på målstregen

Det lykkedes i sidste øjeblik at redde weekendens DM i jagtskydning, men det bliver med strenge corona-restriktioner.

Forsamlingsforbuddet på de 100, der ikke som ventet blev lempet til 200, har bragt søndagens DM i flugtskydningsdisciplinen jagtskydning i fare for aflysning. Årets DM så nemlig ud til at blive rekordstort med mange tilmeldte på kort tid.

Efter dialog med relevante myndigheder inklusiv det lokale politi om fortolkningen af forsamlingsforbuddet, er det blevet muligt at afholde DM for 85 skytter. Et antal, der passer godt med de seneste års deltagerantal, men som pga. årets store interesse desværre betyder, at 12 tilmeldte skytter ikke kan stille op. De pågældende har fået direkte besked og får naturligvis refunderet deltagergebyr samt tilbud om deltagelse ved DM 2021 til halv pris. Rabatten finansieres af Dansk Skytte Union og trækkes ikke fra flugtsektionens økonomi. De afmeldte skytter var de senest tilmeldte.

Se deltagerlisten
Den gældende deltagerliste vises på denne side frem til torsdag kl. 12. Herefter forbeholder stævnearrangøren sig retten til at lave rettelserne i hånden for at kunne håndtere sidste øjebliks ændringer uden at skulle bruge tilmeldingsportalen. Ventelisten offentliggøres ikke, men alle på venteliste har fået en mail om deres placering på ventelisten.

DM uden tilskuere
Forsamlingsforbuddet betyder også, at der til DM i Jagtskydning i Herning på søndag ikke må være andre til stede end tilmeldte skytter og hjælpere. Tilskuere, venner og nysgerrige må desværre ikke overvære dysten om medaljer i en af Dansk Skytte Unions største konkurrencer i år. Det lokale politi har oplyst, at der ved eventuel politikontrol og brud på forsamlingsforbuddet vil blive udstedt bøde til alle tilstedeværende samt en bøde til arrangøren.

Dansk Skytte Union bakker ligesom resten af idrætsdanmark op om kampen mod corona, og vi takker de mange foreninger og frivillige, der gør en ekstra indsats i denne tid. Vi ønsker at fremme sunde sportsmiljøer, hvor skytter kan færdes trygt.

 

Eventuelle spørgsmål til DM i jagtskydning kan rettes til udviklingskonsulent Niels Pagel, npj@skytteunion.dk tlf. 60958241

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »