Dommerkursus for compak sporting

on January 29 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder, UDDANNELSE & KURSER | by | with Comments Off on Dommerkursus for compak sporting

I forbindelse med Danmark afholder sit første internationale grand prix i flugtskydningsdisciplinen compak sporting, afholder Dansk Skytte Union nu for første gang et nationalt dommerkursus.

29. februar på KFK i København afholdes dommerkurset. Læs den fulde beskrivelse og find tilmeldingen her.

Formålet med dommeruddannelsen er at uddanne dommere til nationale compak sporting-stævner, der både kender reglerne og handler efter reglerne for at sikre velafholdte og fair konkurrencer. Desuden er formålet at kvalificere nationale dommere til at blive indstillet til at tage internationalt kursus.

De nyuddannede dommere vil efter nærmere aftale få mulighed for at virke som dommere til det internationale grand prix 27.-28. juni i København, her dømmer desuden internationalt uddannede dommere fra udlandet.

Dit udbytte af kurset

  • Du bliver dommer i compak sporting på nationalt niveau ved bestået prøve
  • Kende reglerne grundigt
  • Evne til at handle og dømme efter reglerne til stævner
  • Bedre forståelse for reglerne og kodeks og selv handle derefter som skytte

Indhold, form og prøve
Kursets emner er bl.a. regelsættet, dommerens virke, konkurrenceafvikling og de klassiske dommerfejl. Dommerkurset indeholder praktiske øvelser på banen og teori indendørs ved storskærmen. En skriftlig prøve skal bestås med min. 36 rigtige af 40 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte krydser eller skrive et kort svar. Alle deltagere får individuel feedback på deres prøveresultat samt på den praktiske del.

 

Tak til underviserne John Hansen og Thomas Stark, der også har udviklet det danske materiale med udgangspunkt i materialet til det internationale dommerkursus under FITASC.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »