Dommeruddannelse for riffel og pistol

on February 22 | in AKTUELT, ISSF, Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER, UDDANNELSE & KURSER | by | with Comments Off on Dommeruddannelse for riffel og pistol

National dommeruddannelse 20.-22. april for alle, der vil være med til at øge kvaliteten af de danske stævner.

Ved at bestå dommeruddannelsen opnås national ISSF-dommerlicens (C-licens) for enten riffel eller pistol med mulighed for at virke som dommer ved DM’er og stævner i Danmark. Som nyuddannet dommer vil du blive klædt på til gerningen og hjulpet i gang. Til gengæld forventes du som dommer at være med til at løfte kvaliteten af de danske ISSF-konkurrencer.

Kurset foregår på Sjællands Odde fra fredag til søndag med overnatning og forplejning inkluderet.

Dommergerningen
Som uddannet og aktiv dommer vil du fremgå af dommerudvalgets liste med mulighed for at blive kontaktet af stævnearrangører. Vilkår for at virke som dommer aftales med det enkelte stævne. Med national dommerlicens vil du trygt med fagligheden i orden kunne håndtere konkurrencesituationer og være i stand til at sikre reglerne følges til glæde for både kammerater og hele skydesporten.

Målgruppe for dommeruddannelsen
Primær: Personer, der ønsker at virke som dommere og ønsker stor indsigt i reglerne for at bidrage til stævner og DM. Sekundær: Skytter, der for egen skydekarrieres skyld ønsker et indgående kendskab til reglerne.

Tilmelding
Mere information og tilmelding her. Pris 2.100 kr. med mulighed for tilskud via kommunen.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »