Efterårets kurser for flugtskytter

on September 18 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, Nyheder, UDDANNELSE & KURSER | by | with Comments Off on Efterårets kurser for flugtskytter

Træn med landstræneren, bliv flugtinstruktør eller få styr på våbentilpasning. Efteråret byder på mange spændende kurser for flugtskytter

Spotkursus med skeetlandstræner Tore Brovold
Formålet er at dygtiggøre skeet breddeskytten og vise, hvordan vores nye landstræner træner. Dagens træning skal give deltagerne en større forståelse for træning som en proces og ikke bare skydning for at få et resultat.

18. oktober 2020 i Odense – læs mere her

Våbenteknisk kursus for flugtskytter
Passer dit våben egentlig godt? Skal du købe nyt våben? Vi guider dig! Sport er sjovest med det rigtige udstyr, og det samme gælder flugtskydning. På dette kursus får du hjælp til at vælge det rigtige våben, der passer til dig og din skydning. Mange skytter har i dag ikke et våben, der passer til dem. Det vil vi ændre!

Citat fra deltagere på kursus i Esbjerg 30. september 2020:
– Jeg kan på det varmeste anbefale dette kursus. Selv som “gammel” skytte kan man altså lære noget nyt. Jeg har altid joket med at tørtræning var for folk der ikke har råd til patroner, men jeg skal da lige love for at dette blev gjort til skamme. Specielt måden tørtræning blev forklaret på, og hvordan der blev gået i dybden med, hvordan tørtræning på den rigtige måde sætter spor i hjernen. Dette kursus burde være incl. i prisen på et nyt gevær, således at man skal tage kurset, før man får lov at købe sit første gevær.

– Det var et godt og lærerigt kursus. Der blev demonstreret på bedste vis, hvilket var rigtig godt for en visuel person som mig 🙂 Jeg fik rigtig meget ud af kurset, mit nye gevær blev justeret til mig, og det at vi nu er flere, der kan hjælpe hinanden med tørtræning er rigtig dejligt.

– Kan kun varmt anbefale kurset, og har allerede talt varmt om det. Som lidt ny skytte fik jeg rigtig meget ud af det, både det teoretiske og praktiske ( selvom armene syrede 💪🏻 til ). Fremover vil jeg anbefale alle nye skytter og jagttegnsaspiranter i byen dette kursus 😉

De 2 næste kurser er klar og flere er på vej:
Vamdrup 21. oktober – læs mere her
Svendborg 26. oktober – læs mere her

Flugtinstruktøruddannelse
Lær at instruere andre og give dem en god begyndelse på et forhåbentligt langt forhold til flugtskydning. Vores instruktøruddannelse er langt mere end bare et sikkerhedskursus.

Aalborg 5.-6. december – læs mere her
Skodborg (Vamdrup/Kolding-egnen) 21.-22. november – læs mere her

COVID-19 og kurser 
Alle aktiviteter gennemføres i overensstemmelse med retningslinjerne fra myndighederne og Dansk Skytte Union. Der skal være mindst 1 meter mellem hver siddende deltager og mindst 2 meter til underviser. Kropskontakt under træning og instruktion i sport er tilladt ifølge retningslinjerne fra DIF og kulturministeriet og vil være det under kurserne, men enhver kropskontakt vil ud fra Dansk Skytte Unions forsigtighedsprincip kræve forudgående afspritning og gensidigt samtykke.

Kursus i din forening
Vil din forening være vært for et kursus, så kontakt udviklingskonsulenten og hør mere.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »