Underviser Bent Helleskov videregiver sin viden

Efterårets kurser

on August 4 | in ATK, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE, UDDANNELSE & KURSER | by | with Comments Off on Efterårets kurser

Når sæsonen går på held så kom indenfor i undervisningslokalet og bliv klogere. Mange kurser er allerede i kalenderen, og flere kommer løbende til.

Herunder ses planlagt kurser med tid og sted for efteråret 2016. Læs mere om indholdet af uddannelserne på denne side.

Hjælpetræner riffel og pistol
Hjælpetræner er en basisuddannelse, som klæder dig på til at være instruktør og varetage mindre træneropgaver i din forening. Kurset er henvendt til dig, som vil hjælpe andre med at blive bedre til skydning, men endnu ikke har mod på at tage på et rigtigt trænerkursus.

2016:

Hjælpetræneruddannelsen afvikles under Det Fælles Uddannelseshus i samarbejde med DGI Skydning og de lokale DGI-landsdele. Nyeste kurser fremgår altid af oversigten på denne side.

Træner 1 riffel og pistol
Ny træneruddannelse for dig der vil kunne afholde træninger efter ATK-principperne med særlig fokus på SAV (sigte, aftræk og vejrtrækning). Uddannelsens fire moduler omhandler tekniktræning, trænerroller, skydestilling, holdtræning og fysisk træning.

I skrivende stund er følgende kursus planlagt:

Træneruddannelsen afvikles under Det Fælles Uddannelseshus i samarbejde med DGI Skydning og de lokale DGI-landsdele. Nyeste kurser fremgår altid af oversigten på denne side.

Flugtinstruktør

Dommerkurser
Kurserne er betinget af, at materialet når at blive endeligt klar.

Forhåndstilmelding pr. mail til udviklingskonsulenten.

DIF Træner 1 og 2
DIF Træner 1 er en god, generel træneruddannelse med deltagere fra mange forskellige idrætsgrene. 

  • 28.-29. januar 2017 (Brøndby)

Datoerne for DIF Træner 2, beskrivelse af de to uddannelser og information om tilmelding ses i bunden af denne side. Tilmeldingsfrist er 7. december.

Træning af udøvere med udviklingshæmning
Kursus i Slagelse 24. september og Fredericia 29. oktober. Læs mere i invitationerne.
Udbydes af Dansk Handicap Idræts-Forbund

Øvrige kurser på vej
Listen tæller kun de allerede planlagte, men mange flere kurser er på vej i kalenderen, bla. skeet klubtræner 1, riffeltræner 2, flugtdommer og en række øvrige træner- og skyttekurser for flugt, pistol og riffel. Mere information følger, efterhånden som uddannelserne udvikles og afholdes.

Hvis din forening efterspørger et konkret kursus, er du altid velkommen til at kontakte udviklingskonsulenten, ligesom du kan sende en mail, hvis du vil forhåndstilmeldes et kommende kursus i nærheden af dig.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »