UDTAGELSER

on March 13 by

Her kan du læse mere om udtagelseskriterierne for EM og VM samt udtagelsesregler for World Cups.

 

World Cups 2018
I 2018 kan flugtskytter deltage ved World Cups på egenbetaling. Aftalen gælder i disciplinerne skeet og trap for skytter, der som minimum to gange har skudt et MQS-resultat.

2018 er et vigtigt konkurrenceår for de atleter, som satser på OL 2020 i Tokyo, fordi de første kvotepladser uddeles ved VM 2018 i Changwon, ligesom 2018 er et vigtigt kvalifikationssår til European Games 2019, hvor der er gode muligheder for at vinde OL-kvotepladser. Derfor er World Cups af høj prioritet for eliteatleterne, og de skal have de bedst mulige vilkår og betingelser for at præstere ved disse konkurrencer.

På baggrund af dette er der udformet nedenstående regelsæt for skytter der ønsker at deltage ved World Cups på egenbetaling.

Læs regelsættet her.

 

2017

Udtagelsesregler 2017 – ISSF-discipliner

Udtagelser skeet 2017
Følgende regel (a) i udtagelsesreglerne slettes for herrejunior, skeet, da Flugtsektionen har lagt et udtagelsesstævne på samme tid som World Cup på Cypern, hvor mindst en af vores juniorer deltager.

a) Vinderen af de fire udtagelsesskydninger (sammenlagt resultat af alle skydninger) i nedenstående discipliner udtages direkte til EM under forudsætning at de skudt nedanstående kvalifikationskrav minimum 1 gang på de 4 udtagelser. (skytten skal have gennemført alle 4 skydninger for at være vinder).

Herrejuniorer udtages til EM og VM ligesom øvrige i skeet og trap efter punkt b, c og d i udtagelsesreglerne.

Udtagelsesresultater
EM 10m i Maribor: Se udtagelsesresultaterne her

 

Comments are closed.