EM 10m 2019: Udtagelsesreglerne offentliggjort

on October 23 | in AKTUELT, Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on EM 10m 2019: Udtagelsesreglerne offentliggjort

Næste års udtagelsesregler for 10 meter er nu offentliggjort. Reglerne er vedtaget af elite- og talentudvalget og danner grundlag for udtagelser til ESC’s europamesterskaber i 2019.

Sportschef Linda Andersson glæder sig til at tage fat på den kommende sæson, hvor der bl.a. skal forsvares flere EM-titler:

– 2019 er en rigtig spændende sæson, og europamesterskaberne er selvfølgelig nogle af højdepunkterne. Vi fik i år EM-guld i både riffel 10 meter og i skeet, så jeg glæder mig til at se, hvad vores atleter kan præstere i 2019, lyder det optimistisk fra sportschefen.

EM 10 meter i 2019 afholdes i marts måned, når der fra den 13.-25. skydes om europamestertitlerne i den kroatiske by Osijek.

Læs udtagelsesreglerne for EM på 10 meter her.

Første udtagelsesskydning til dette EM er den 1. december ved LF-Open – se indbydelsen her. Se de øvrige datoer for udtagelsesskydninger for riffel her og for pistol her.

Udtagelsesreglerne for udendørs-EM samt datoer for udtagelsesstævner på 25 og 50 meter samt flugt offentliggøres den 20. december. Normalt vil reglerne være meldt ud inden den 1. december, men da World Cup-programmet for 2019 først bliver offentliggjort den 15. december, er datoen rykket for at undgå sammenfald med udtagelsesstævner.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »