EM-sølv til Stine Nielsen: Jeg er tom for ord

on March 10 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on EM-sølv til Stine Nielsen: Jeg er tom for ord

En lykkelig Stine Nielsen kunne fredag juble over en sølvmedalje ved EM på 10m.

Fredagen startede ud med de damernes individuelle riffelkonkurrence, og det var med en Stine Nielsen i topform:
– Inden de gældende skud kigger jeg på Enrico (landstræner red.), og får det blik, han giver mig nogle gange, og så ved jeg bare, at jeg er klar.

Og klar, det var hun. Stine Nielsen lagde stærkt fra start og kæmpede længe med om topplaceringerne. Ved de sidste tre skud var der dog lidt usikkerhed at spore, men hun formåede at køre finalepladsen sikkert i havn med 417,1 point og en 6. plads:
– Det kører bare for mig, men jeg bliver dog en smule nervøs til sidst, for jeg vil det så meget. Heldigvis får jeg det bevaret til de sidste tre skud også, sagde Stine Nielsen efterfølgende.

Finalen blev en tæt affære, og fem mand lå side om side med kun 0,8 points forskel inden, medaljerne skulle fordeles. Danskeren formåede dog at holde nerverne i ro og satte et par gode 10’ere, og derfor kunne hun se sine konkurrenter blive elimineret en efter en:
– Det er fantastisk at stå i en finale, hvor alle otte skytter kunne have vundet, men hvor det er de små ting, der gør, om man vinder eller ej. Og så er det bare så fedt at stå med sølv om halsen efter 24 skud. Jeg er helt tom for ord lige nu, og jeg ved ikke, om jeg helt forstår det endnu. Jeg og min træner Enrico vinder en sølvmedalje, og den medalje er for min nu afdøde træner Axel Larsen, sagde en lykkelige Stine Nielsen.

Kroatiske Snjezana Pejcic på førstepladsen kunne dog selv ikke Stine Nielsen stille noget op mod. Hun lagde sig fra starten af finalen i spidsen, og den føring holdt hele vejen hjem. Bronzen gik til Daria Vdovina fra Rusland.

De to øvrige dameskytter, Rikke Mæng og Line Petermann, viste også flot skydning i den individuelle konkurrence. Mæng sluttede på en 27. plads med 413,8 point, mens Petermann blev nr. 49 med 411,6 point:
– Min skydning i dag var rigtig god, og jeg have en god følelse. Mine 10’ere var desværre ikke så dybe i dag, men jeg havde kun fire 9’ere, så det var faktisk en rigtig god skydning, sagde en tilfreds Rikke Mæng.

Samme følelse havde Line Petermann efter den sin skydning:
– Jeg havde 35 10’ere, de var bare ikke dybe nok. Men jeg kæmpede til det sidste, og havde en rigtig god følelse hele vejen igennem.

Sportschef Linda Andersson var naturligvis også glad efter dagens flotte præstationer:
– Det har været en helt fantastisk dag. Det var jo en super finale fra første skud. Man skulle hele tiden hænge i og forsøge at skyde dybe 10’ere, for ved hver elimination stod det jo mellem 5-6 skytter. Men Stine tog det roligt, og klarede det så flot. Hun gjorde sit arbejde, og satte nogle fine 10’ere.

Se alle resultater fra damernes riffelkonkurrence her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »