EM udtagelse riffel 10m 2017

on November 29 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on EM udtagelse riffel 10m 2017

Efter 3 utrolig gode dage under LF-open, blev de første 2 EM udtagelsesskydninger på riffel 10m gennemført lørdag og søndag, og det var meget positivt at se den store iver der blev lagt for dagen af alle. Resultaterne fra disse skydninger, sorteret på gennemsnit kan ses HER. Resultaterne markeret med gult ligger over det udmeldte udtagelseskrav.

I Herre klassen, var det Steffen Olsen, der klart lagde sig i spidsen efterfulgt af Thomas Danielsen, men selvom Steffen skød flotte 624 point søndag, er der alligevel et stykke op til 626, men dog ikke længere end det kan lade sig gøre, da han tidligere har været højere oppe.

Dame klassen var det Stine Nielsen, der lørdag med 419,3 point var over kravet, og søndag lige under. Men Line Petermann var med 2 skydninger over 415 også meget tæt på de krævede 416 point.

I Herre junior var der lagt op til en kamp mellem Nicklas Kildehøj og Mikkel Damholt der netop har taget den danske rekord fra Nicklas. Men Nicklas viste sig at være bedst, og søndag kom han da også over udtagelseskravet, da han skød 623,4. Mikkel kunne desværre ikke helt komme op på hans nuværende niveau, og ligger lige efter. Her skal også nævnes Emil Nielsen, der satte klar ny personlig rekord med meget flotte 613,7 point.

Dame junior skytterne var et lille stykke fra udtagelseskravet, men til gengæld var der mange der lå omkring flotte 408 – 410,9 point. To af dem har tidligere på sæsonen været over kravet med mange lige efter. Bedst i udtagelsen var Christinna Herskind foran Lærke Fabricius, begge med et gennemsnit over 410 point. Herudover ligger der 4 over 408 point. Set på alderen af disse unge skytter, er det helt sikkert nogen der i fremtiden vil komme til at dominere stort også i Dame klassen.

3. og 4. EM udtagelse finder sted under Gundsølille open fra d. 13. – 15. januar (lørdag og søndag), så sørg for at få jer tilmeldt, da 2 gode skydninger her kan vende op og ned på meget.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »