Emil Petersen vinder Cypern Grand Prix

on February 12 | in AKTUELT, DSkyU, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Emil Petersen vinder Cypern Grand Prix

Årets første skeet-konkurrence bød også på årets første sejr. Emil Petersen var, med 122 duer, bedste junior på Cypern.

Den unge skytte var naturligvis også rigtig tilfreds efter konkurrencen:
– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for min sejr og ikke mindst mit resultat i dag, da det ikke har været de bedste vejrforhold at skyde under. Men det må siges at være en god start på 2017-sæsonen.

Hos seniorerne blev det også til medaljer, da Mikkel Petersen, Lars Lund Nielsen og Jesper Hansen med 353 point snuppede bronzemedaljerne i holdkonkurrencen  – kun et enkelt point efter første- og andenpladsen, Grækenland og Storbritannien.

Individuelt var Jesper Hansen bedst placeret med en 9. plads med 120, med Lars Lund Nielsen fulgte lige efter med 119 og en 18. plads. Mikkel Petersen sluttede på 114, det rakte til en 32. plads.

Seniorerne mærkede, at det stadig var tidligt på sæsonen. I konkurrencen manglede Jesper Hansen lige det sidste:
– Jeg skyder overordnet godt, stille og roligt, men jeg laver nogle nemme fejl på 2, 3 og 6. Der taber jeg konceptet og får startet for stærkt nogle gange. Pietro og jeg har arbejdet med min startposition, og det har fungeret godt til træning, men jeg skal lige bruge et par uger mere, så det kommer til at sidde der hele vejen i en konkurrence også.

Mikkel Petersen, der i denne sæson er rykket op som senior, kunne også mærke at det var årets første konkurrence:
– Jeg har kæmpet med min teknik hele ugen op til Cypern GP. Det er stadig tidligt på sæsonen, og jeg er der ikke 100 procent, så der ryger lidt for mange rundt omkring. Jeg har en runde, hvor intet virker, og sådan nogle runder skal jeg lære at takle bedre og minimere mine tab. Alt i alt er jeg lidt skuffet, men jeg kan mærke, at teknikken så småt er på vej. Et dårligt resultat giver mig kun mere blod på tanden til at træne endnu hårdere, så jeg er bedre forberedt næste gang.

Skytterne må fortsætte det gode arbejde på træningsbanen. Første store ISSF-konkurrence er World Cup i New Delhi fra d. 22. februar til 4. marts.

flugt-2017-skeet-hold-medalje-hansen-petersen

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »