Endnu en organisationsdag afholdt

on May 20 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder | by | with Comments Off on Endnu en organisationsdag afholdt

En lille sluttet skare med repræsentanter fra forbundene i Dansk Skytte Union drøftede unionens fremtidige virke søndag den 19. maj i Middelfart.

Endnu en gang stod Danmarks Idrætsforbund bag arrangementet og havde inviteret Christian Jacobsen fra Dansk Kano og Kajak Forbund samt Keld Egebo fra Dansk Svømmeunion til at give et indblik i, hvordan de har lykkes med at skabe en tidssvarende og moderne organisation med en stærk medlemsfremgang.

De mange indtryk fra de disse to organisationer var indgangen til eftermiddagens scenarie, hvor DIF faciliterede en række spørgsmål og fik deltagerne til at summe, tænke tanker og komme med input til hvilke fordele og ulemper formiddagens pointer kunne tænkes ind i Dansk Skytte Unions fremtid.

Der var ingen facitliste men inputs til unionsstyrelsen, der i løbet af 2019 skal arbejde videre på et udkast til et forslag til udvikling af den nuværende organisation, jvf strategiaftalen med DIF.

Noter fra organisationsdagen den 19. maj 2019 kan ses her. (Materialet består udelukkende af de besvarelser, som deltagerne kom med under gruppeworkshoppen, og det er således ikke et udtryk for unionens officielle holdning til spørgsmålene. Bemærk at teksten med kursiv skrift er tilføjelser til materialet fra workshoppen 26. januar 2019.)

Der blev i januar afholdt et lignende arrangement. Se materialet fra oplægsholderne på dagen her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »