Et succesfuldt EM for dansk skydning

on February 27 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Et succesfuldt EM for dansk skydning

Der har været masser at juble over den sidste uges tid i Györ, hvor de danske skytter leverede den ene fremragende præstation efter den anden.

Med to medaljer, fire individuelle finalepladser og flotte holdpræstationer var det en meget glad sportschef, der kunne rejse hjem fra EM 10 meter i Ungarn:

– Det er megastort, det vores danske atleter har præsteret ved dette mesterskab. Det viser bare, at hårdt disciplineret arbejde med høj kvalitet giver resultater, siger Linda Andersson.

– Hele holdet havde en fantastisk vindermentalitet og kæmpede for finalepladser og medaljer til Danmark. Det var også fantastisk at se, hvordan skytterne hjalp og støttede sig selv og hinanden hele vejen – både under forberedelsen og konkurrencerne, lyder det fra sportschefen.

EM-succesen kommer efter et par år, hvor elitegruppen er blevet mindre, og det har givet de ønskede resultater:
– Vores strategi med at mindske elitegruppen for at den enkelte atlet kunne få mere tid med træneren har givet resultater. Det har de seneste to år tydeligt vist. Det gør, at hver atlet at få mere kvalitetstræning med træneren og flere gode konkurrencer på hver atlets niveau.

Grundlaget for succesen mener Linda Andersson dog også skal findes ude på de danske skydebaner:

– Det er så dejligt at se, at vores atleters og træneres arbejde rundt om i klubber, talentcentre, på juniorlandsholdene og i elitegruppen giver resultater. Det kan kun lade sig gøre, fordi der bliver arbejdet stenhårdt hver eneste dag.

Læs mere om hvordan det gik til EM herunder:

EM: To finalepladser til riffeljuniorerne

Damejuniorholdet bliver nr. 4 ved EM

Stine Nielsen er europamester på 10 meter

EM: Sølv til dameholdet

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »