Flot World Cup af unge Petersen og Petersen

on May 1 | in FLUGTNYHEDER, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Flot World Cup af unge Petersen og Petersen

Med 121 træffere var det en absolut godkendt præstation af de to unge skeetskytter, Mikkel Petersen og Emil Petersen, ved World Cup på Cypern. Emil Petersen sluttede på en 7. plads, mens Mikkel Petersen samlet blev nr. 11. De to unge skytter var kun en enkelt due fra at skyde med om finalepladserne.

Det må siges at være en glimrende debut for Mikkel Petersen, der var med ved sit første senior World Cup. Han var naturligvis også glad oven på sin flotte præstation:
– Jeg er meget tilfreds med resultatet af min konkurrence. 50 ud af 50 på førstedagen var langt over mine forventninger, og 121 til mit første senior World Cup er en kæmpe sejr for mig. Det var spændende at være med, men for det meste prøvede jeg kun at fokusere på mine egne duer, for sådan ved jeg, at jeg laver det bedste resultat. Men man får selvfølgelig et større sug i maven, når man går ind på standen, end når man står hjemme i Danmark, sagde Mikkel Petersen efter konkurrencen.

Selvom det blev til et superresultat, havde det ikke været i fokus inden konkurrencen:
– Jeg gik ind til konkurrencen med min teknik for øje. Min teknik på træningsbanen var gradvis blevet bedre og bedre op til konkurrencen, og jeg valgte derfor at skyde konkurrencen med den målsætning, at jeg ville udføre min teknik rigtig og så have resultatet som anden prioritet. Det gjorde jeg flot på førstedagen, mens jeg i dag to lavede to dumme skud på stand 1, hvilket resulterede i to dumme forbiere. Det er selvfølgelig noget, jeg vil ærgre mig over, men jeg er samtidig meget tilfreds med, at det ikke gik mig på i runden, og at jeg fortsatte med den mentalitet, jeg havde sat for dagen: at udføre min teknik rigtigt.

Det flotte resultat betyder dog ikke, at Mikkel Petersen kan stille sig tilfreds fremover:
– Selvom jeg slutter på 121, betyder det ikke, at min teknik er blevet perfekt, langt fra. Jeg har allerede haft en hurtig snak med landsholdstræneren, og vi har lagt en ny strategi for min fremtidige træning og fundet nye punkter, som skal forbedres, slutter Mikkel Petersen.

For Emil Petersen var det kun anden gang, at han var med i det voksne selskab ved en World Cup. Selvom han leverede en rigtig flot præstation, var der en enkelt ting, der ærgrede ham efterfølgende:
– Jeg er fint tilfreds med mit resultat, da det trods alt kun er mit andet World Cup. Jeg formår at komme igennem stævnet med et godt resultat, selvom jeg de første tre runder laver nogle tekniske fejl, der koster mig nogle dumme duer. Alt i alt er jeg tilfreds og bestemt en erfaring rigere, men jeg er naturligvis ærgerlig over den ene due, der kostede mig en finaleplads, fortæller Emil Petersen.

Også Jesper Hansen deltog ved World Cup på Cypern, men det blev aldrig hans konkurrence. Efter serier på 23-24 på første dagen skød han mandag 23-23-25 i de sidste tre serier, og han sluttede dermed på 118 træffere og en samlet 27. plads.

Se alle resultater fra World Cuppen på Cypern her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »